Реклама / Ads
18| 54312 |03.10.2022 ГЛАСЪТ

Идва голямото плюскане с Борисов, Радев, Гешев, Гълъб и Карадайъ. Но как ще управляват?

.
Софрата ги събра...
Богат банкет дава Бойко Борисов в чест на изборната победа. Голяма победа – голяма софра. Още не е уточнено мястото за тържественото събитие, но пък се знаят почетните гости и някои от поканените.
 

Мотото на мероприятието е: „Съединението прави победата над ПП сладка“.

С Почетен знак на победата ще бъдат удостоени най-заслужилите активисти, дали всичко от себе си, за да бъдат отстранени Кирил Петков, Асен Василев и компания. Разрешение да отразяват събитието ще имат единствено проборисовите медии, които оправдаха напълно налятите в тях средства.

 

Първи с Почетния знак ще бъде закичен Гълъб Донев и половината министри от служебния кабинет. Тяхната яростна анти ПП кампания се увенча с цели 10% отнет вот. Всеки ден и час те изтъкваха, че 7-месечното управление на коалиционния кабинет е виновно за провала на целия преход. 12-те години на Борисов не бяха споменати нито веднъж.

 

Скъп гост на милото тържество ще е и главният прокурор Иван Гешев. Между две хапки чер хайвер, той ще обяви, че с избора на нови доверени магистрати във следващия Висш съдебен съвет, съдебната реформа приключва. В поздравителна телеграма до Лаура Кьовеши, Гешев ще я уведоми, че специализираните съд и прокуратура се завръщат и борбата с опонентите на статуквото ще продължи с нова сила и плам.

 

Охраната на тържеството ще бъде осигурена от охранителната фирма „Zелка гард“ и МВР – рамо до рамо, крило до крило, както напоследък е било… Отговорник, естествено, е Младен Маринов, който никога не е имал нищо общо с Мето Илиенски…

 

От името на бизнеса Кирил Домусчиев ще обяви, че Националният стадион "Васил Левски" и този в Разград ще носят вече името на Бойко Борисов, по известни причини.

 

Но да не разкриваме всички шербетени изненади, които е подготвил домакинът. Ще споменем само, че не са забравени Костадин Костадинов, Стефан Янев, Румен Петков, Христо Ковачки и Стефан Софиянски, които нали… ясно как, какво и защо.

 

Почетен гост на специалния прием, ще е президентът Румен Радев. През последните месеци той нито веднъж не изрече „мутри вън!“, което е важна крачка към забравяне на протестите от 2020 г. И е прав: някакви си 78-80% от българите били против Борисов и Гешев - голям праз. Важното е Борисов и Гешев против кого са.

 

Розова покана за спецсъбитието е получила и Елеонора Митрофанова. Въпреки заявената напоследък евроатлантическа позиция на Борисов, тя ще му предаде личните поздравления от неговия стар приятел Владимир Путин. "Това се казва Троянски кон", възкликнал респектиран руският президент по повод услугите на Борисов към Кремъл и гяволитите усмивки по адрес на НАТО и ЕС. За заслугите си към Москва лидерът на ГЕРБ ще получи символично парично поощрение.

 

Всичко това ще бъде щедро коментирано и анализирано от социолози, политолози, египтолози, патолози, криптозоолози, антрополози, имунолози и пр.

 

А мисирките, ах, мисирките, те ще отразят подобаващо тържествата послучай завръщането на Борисов на бял кон.

 

И накрая най-важният въпрос: Как точно тази формация смята да управлява?

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Част от ръководството на ДПС няма да опитат от прасенцето, но ще носят баклава...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 24651 |16.08.2022 Идва краят на Гешев. Повлича и други . 0| 57826 |14.03.2022 Източник от Москва: Идват драматични събития в Кремъл, Путин пада или ликвидира недоволните . 25| 35443 |07.02.2022 Краят идва: Кукловодите изоставят Гешев, прецакал ги от престараване . 43| 14631 |18.04.2021 Политическа радиация! Борисов контраатакува – аз съм добрия, а вие идвахте при мен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads