Реклама / Ads
12| 12942 |26.03.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Журналист: Фейк новината за Лозан Панов- всички се въргалят в калта, само на прасетата им харесва

.
Лозан Панов
За да разберете как работят мозъците на ченгеджийницата, трябва внимателно да проследите еволюцията на днешното класическо активно мероприятие, което цели да: а) премести фокуса от болната на здравата глава; б) да очерни Лозан Панов, набутвайки го в кочината при истинските прасета!
 

Късно снощи, около 22:00 часа свинска медия пуска абсолютен фейк, според който съпругата на Лозан Панов също си купила апартамент от Артекс, при това на рекордно ниска цена - само 225 евро на квадрат. Статията е базирана на половин копиран от Имотния регистър (който е публичен) документ, безсмислено блябосване и претопляне на стари, вкиснали манджи.


Текстът е набързо цитиран от други свински медии и сайтове, чиито собственици толкова откровено злорадстват, че чак им личи...
Разбира се, дори и половинката цитиран документ е досттатъчен да схване човек, че вижда фейк новина, защото от него се вижда реалността:
Фирма, собственост на тогавашната г-жа Ганева , през 2013 г. преотстъпва право на строеж на Артекс, срещу което е овъзмездена с апартамент и два гаража в бъдещата сграда. Сделката е "евтина", защото е сключена на единствената възможна в такива случаи цена - данъчна оценка. Няма размяна на пари.
Поради очевидната си несъстоятелност, скандалът би заглъхнал тук. Но не това е идеята, разбира се.


Рано тази сутрин куп журналисти получихме снимка от екран, на който е извадено брачното свидетелство на Лозан и Бети, вече Панова.
За разлика от Имотния, Брачният регистър не е публичен. Т.е. някой архивен плъх трябва да е получил от някой с достъп (а достъп до брачните свидетелства имат малко, ама много малко хора в държавата!) до онази част на регистъра, в която са споменати не само имената на брачната двойка, но и кумовете им... После някой чевръст PR разпространява снимката до журналистите в списъка на приятелите си.
... По обед скандалът вече не е, че бъдещата г-жа Панова купила евтин имот (защото тази глупост е вече разобличена), а че собствениците на Артекст Пламен и Весела Мирянови са кумували на сватбата й с Лозан Панов през февруари 2015.


Ужас, шок, боНба!  Всички са маскари и 'сички ше омреме!
Разбира се, истинският скандал - търговията на власт срещу облаги - веднага е забравен!
Транслирани от всички налични тролски фабрики и свински медии, опорните точки вече твърдят, че приятелският огън на "Америка за България", поразявайки пътем Цветанов, уцелил Лозан Панов! Даже и читави медии са принудени да пуснат свидетелството, за да не бъдат обвинени, че се държат непрофесионално, пропускайки гореща новина!
А защо? Мирянови да не са серийни убийци, та да ти кумуват през 2015 г. да е било укоримо? Те не бяха ли по-скоро жертви на политическо изнудване от страна на хора във властта, па макар и относително доброволна жертва...?
Ето, така работи ченгеджийската фабрика за активни мероприятия: фокусът е отместен, всички се въргалят в калта, но само на прасетата им харесва!
Ако Артекс си търсят жертви, които да съдят за уронване на престиж, да погледнат внимателно сред малцината оторизирани да работят с брачния регистър. Ще се изненадат колко малко са те.

 

Журналистката Весислава Танчева, Фейсбук

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 14182 |23.12.2018 Журналист: Някакви 40% от седлката с Ф-16 са ”комисионни” . 8| 14800 |29.10.2018 Журналист: Чужди служби алармираха за всевъзможни лица, разхождащи се из Европа с български документи . 7| 9396 |22.08.2018 Журналист: Ден 12-ти без ТР, имам предчувствие, чe изяде бюджетния излишък . 2| 6968 |13.08.2018 Журналист: Каква държава сме, щом всеки с малко пари може да бръкне в Търговския регистър?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads