Реклама / Ads
20| 5686 |12.09.2013 НОВИНИ

Кадиев:Трябва някой да понесе отговорността за назначението на Пеевски

.
Трябва да стане ясно кой поема отговорността. Не може така да се заличава труда на хиляди хора в БСП и политиката за нов морал, която проповядва, каза депутатът от БСП Георги Кадиев в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.
 

"Ако ДПС или който и да е поставя условия на най-голямата партия мандатоносител по-добре да се отиде на нови избори. Такова нещо не може да си позволява партия като БСП. Трябваше да кажат: "Благодаря, ние сме дотук, отиваме на избори", заяви Кадиев. "Трябва да се направят промени вътре в БСП. Аз ще подкрепя човек-лидер в БСП. Партията винаги е била силна, когато е имала силен лидер. Това което се случва в момента е добро за няколко човека, но лошо за самата партия", поясни още Георги Кадиев. Според него когато има лидери диалогът върви много по-сериозно, има сблъсък на идеи, БСП има традиции, което е много важно. В момента е времето тя да се промени. "Всеки трябва да си каже мнението, трябва да се даде личен пример от членовете на БСП, а не само да седят и да си мълчат. Трябва да има кандидатура за лидер, зад който да застанем и да го подкрепим" - обясни той.

" Сергей Станишев е лидер на партията, от него зависи как ще тръгне разговор, аз с него не съм говорил от няколко месеца. Искам хората да имат мнение, а не да се снишават", коментира Кадиев отношенията си с лидера на БСП.

"Когато нацията е единна ние можем да се караме, но когато нацията е разединена, трябва да се подкрепяме. Диалогът с президента бих го възстановил веднага. Заявленията на президента бяха прибързани, но въпреки това трябва да се обединим, за да работим заедно", обясни още Георги Кадиев. "Цената, която плаща БСП за подкрепата, която получава от "Атака" е много тежка и ще си проличи във времето, но и според него Реформаторският блок не е алтернатива, защото нямат характер", завърши Кадиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 5938 |30.07.2013 Премиерът: Май някой спира протестиращите да се срещнем . 56| 4991 |21.07.2013 Др. Стойнев: Този път отговорност ще се понесе . 7| 7049 |19.07.2013 Тихомир Стойчев: Някой бърза с назначаването на шеф на ДАНС . 45| 6116 |26.05.2013 Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads