Реклама / Ads
12| 3548 |07.01.2021 НОВИНИ

Мартин Табаков за Тръмп: На кривата ракета космосът й пречи

.
Мартин Табаков
Като привърженик на републиканците не приемам конспирацията като логичното обяснение. Едната причина да се стигне до това, което видяхме, е неадекватното поведение на Доналд Тръмп в тези два месеца след изборите. Той жонглираше с фалишви новини. Второто е създаването на алтернативните сюжети като очакване, че Върховният съд ще отмени резултатите. Няма как който и да е уважаващ себе си републиканец да не се съгласи с буквата на закона.
 

Това заяви пред bTV Мартин Табаков от Института за дясна политика.

 

Той посочи като основа за разигралия се вчера щурм на Капитолия в САЩ като резултат от разединението в американското общество.

 

"Свободата става пълнолетна, когато разбере, че има червени линии, които не бива да се пресичат. Такава бе пресечена вчера. Не можем да си позволим да се демонстрира двоен стандарт и да казваме, че има хубаво и лошо хулиганство", посои още Табаков.

 

Той заяви, че Тръмп е изпаднал в "изключително комична ситуация", защото е адресирал критиката си относно изборите към върховните съдии, които самият той е номинирал.

"На кривата ракета космосът й пречи. Тръмп нямаше дори да помирише Белия дом, ако преди това нямаше два мандата на Барак Обама и законодателство, което фаворизираше опеделени американци. Бойкотът беше Тръмп", обясни Табаков.

 

По думите му политиката на Обама особено е компрометирала средната класа, което е довело до напрежение.

 

Той посочи още, че сегашната основна задача на Байдън е да води политика, която да не е заложник на политическите пристрастия на демократите, а да е в интерес и полза на гражданите.

 

"Ако това не се случи, ще има задълбочаване на проблема", категоричен беше Табаков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7327 |06.01.2021 Мартин Димитров: Лош знак е, че Доган иска да запази Росенец. Това е завръщане на наглостта . 14| 5553 |06.01.2021 Мартин Димитров: Подкрепата на леденото хоро от вицепремиер по време на пандемия и рестрикции, е завършен идиотизъм . 25| 8937 |01.01.2021 Мартин Димитров: Програмата на БНТ - по-тъпа и от оная, новата конституция . 17| 6214 |29.12.2020 Мартин Димитров: Борисов оцеля. Но не като държавник, а като шумкар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads