Реклама / Ads
136| 9016 |19.09.2013 НОВИНИ

Местан заплашва ГЕРБ, че ще каже истината за Пеевски

.
Източник: Булфото
Отговорът на въпроса “Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС” ще злепостави ГЕРБ, се озъби от парламентарната трибуна днес председателят на ДПС Лютви Местан.
 
“Разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ. Ще направя кратка пауза и пак ще повторя, гледайте ме внимателно! Разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ. Тази сутрин намекнах част от нещата, които имам да кажа. Затова моля ви за тишина, бъдете малко по-кротички. Ако искате, мога да променя темата на изказването си, да се вслушам в съвета ви и да говоря по темата за ГЕРБ и Пеевски”, каза едно към едно Местан.

Коментарът на лидера на ДПС бе предизвикан от подвикванията, които се чуха от редиците на ГЕРБ, докато лидерът на ДПС излизаше за изказването си.

По-рано днес в сутрешния блок на Нова телевизия той коментира, че не помни кой точно е предложил Делян Пеевски за поста, защото по време на дискусиите са били обсъдени още 6-7 имена. “Ако предложението беше на ДПС, нямаше да имам притеснения да потвърдя това пред вас”, изтъкна Лютви Местан.

"Нямам самочувствието на човек, който представлява или е обвързан с олигархични кръгове". Това заяви още в "Здравей, България" лидерът на ДПС Лютви Местан. Той попита и откога съществуват подобни олигархични кръгове.Повод за изказването му станаха думи на президента Росен Плевнелиев, че у нас влияние върху политиката има тесен кръг от хора.

 „Имам много силно очакване Плевнелиев да бъде малко по-конкретен, да назове кои са тези кръгове, нека ги назове поименно, защото той е несъмнено прав в призива си за повече морал в политиката и прозрачност в диалога с гражданите. Нека даде пример обаче”, поиска Местан в ефира на Нова. Колко срещи е имало предишното правителство с тези кръгове, които сега държавният глава определя като олигархични, попита лидерът на ДПС.

Местан категорично заяви, че не познава банкера Цветан Василев. „Нямам нито една среща с този човек, нямам нито едно ръкостискане с този човек. Борисов и Плевнелиев познават ли го?”, допълни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 6232 |19.09.2013 Бойко Борисов: Местан е изнервен след неуспешни интервюта . 51| 6704 |19.09.2013 Разголващо откровен, Местан зове президента да назове олигарсите . 18| 5379 |18.09.2013 Местан: Назначението на Джейхан Ибрямов е политическо . 54| 11343 |11.09.2013 Местан в схватка с водещи на БТВ; срази ги с екзактен лингвистичен анализ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads