Реклама / Ads
47| 6564 |09.10.2013 НОВИНИ

Минчо Спасов: Бойко и Пеевски са от един и същи кръг

.
Делян Пеевски не може да се върне като депутат. Той е положил клетва като шеф на ДАНС. Това заяви Татяна Дончева по повод мотивите на Конституционния съд за възстановяването на Делян Пеевски като парламентарист. Минчо Спасов също е на мнение, че той не може да е депутат.
 

По думите му е много интересно защо никой не е атакувал конституционалността на това решение. Дончева е на мнение, че юридическият спор е много прост, а нарочно се опитват да го направят сложен. Хората, които го избраха за шеф на ДАНС започнаха да го къдрят едни, за да го върнат в НС. те просто не очакваха реакцията на хората и такава мащабност на протеста. За пръв път чух сутринта съдия Ненков да заяви, че КС се поддава на политически влияния. Никога преди не съм чувал действащ конституционен съдия да каже подобно нещо, заяви Спасов.

Дончева коментира, че това, което се случва в България ще разклати всички институции в страната. Не беше момента конституционните съдиии да вземат подобно решение. Конституционният съд трябваше да откаже да разгледат казуса. Това беше прехвърляне на горещия картоф. Парламентът не можа да се очисти и оцапа и Конституционния съд, заяви още Спасов.

"Това, което трябваше да направят управляващите е да го отстранят спокойно. Винаги има ситуации при които една група преживява сътресения, но трябва да се спаси по-голямото. На Делян Пеевски не му е нужно да ходи в НС, защото той управлява правителството и от кабинета си", заяви Дончева. Ще се разплача, казвам ви. Ние не сме държава, а сме пълна лудница. Пеевски бил борец срещу олигархията, ама моля ви, каза още тя.

Според Минчо Спасов и НДСВ и сегашните управляващи са допуснали тежки кадрови грешки - едната е Бойко Борисов, а другата е Делян Пеевски. Едните си признаха, че Борисов е доведен от ген. Бриго Аспарухов, а другите упорито мълчат кой е довел Пеевски, но той е от същия кръг, каза Спасов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 4960 |08.10.2013 Бойко се похвали с обект; след него потече бурен форум . 16| 5631 |30.09.2013 БСП и ДПС ударили профила на Бойко . 29| 5742 |27.09.2013 Бойко: БСП си има дама в лицето на Станишев . 42| 5010 |27.09.2013 Бойко държи рекорд с 267 въздушни рейса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads