Реклама / Ads
3| 11603 |25.06.2017 МИСТЕРИИ

Миришете вино ли? Путин кастри шефове на лагера „Артек”

.
Източник: Владимир Путин разговаря с деца, готвачи и ръководители в столовата на лагера ”Артек”
Руският президент Владимир Путин се скара остро на ръководителите на детския лагер „Артек”. Той посетил известния някога като международен пионерски център лагер и разговарял с децата. Те му разказали, че ходили на екскурзия до градчето Масандра. Там разгледали винзавода и лозята.
 
„Каква работа имате там?! – изумил се Путин. Виното ли ви интересва?”

„Ами да, интересно е”, - отговорили децата.

 

Тогава Путин не издържал и скастрил шефовете на лагера, че водят децата на такива места. Директорът Алексей Каспржак отвърнал, че миналата година децата имали среща с ветеран от Втората световна война. Той им разказал, че свързва Деня на победата 9 май с вкуса на бялото мускатово вино, произведено в Масандра.

 

„Вижте какво, - прекъснал го Путин, - повечето деца тук, както и аз, сме спортисти и обичаме спорта. На нас повече ни харесва да пием плодови сокове, кефир, мляко. А вие очевидно предпочитате да пиете мускатово!”

 

„Аз не пия..., - защитил се директорът. „Миришете ли го тогава?” – не скрил раздразнението си руския президент.

 

Путин дал важни напътствия на децата, които се обучавали през лятото да бъдат журналисти. „Научете се да пишете така, че да няма обидени от вашите репортажи. Не трябва пресата и чиновничеството или управлението да застават едни срещу други. Критики да има, но да не е като война”, - заявил още президентът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7091 |23.06.2017 Радев се похвали, че поканил не само Путин, но и Тръмп . 3| 5924 |21.06.2017 Мария Габриел единодушно одобрена от шефовете на групи в ЕП . 5| 7036 |19.06.2017 Кремъл: Радев поиска разговор с Путин за честването на два юбилея

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads