Реклама / Ads
0| 52734 |01.07.2022 НОВИНИ

Бойко Станкушев: Руснаците, които гоним, са изпратени от Путин на синекурни длъжности. Нищо няма да загубим

.
Бойко Станкушев
Представете си, какви са тези интензивни икномически, търговски, културни, спортни и всякакви връзки, та да има нужда от такъв голям потенциал от служители в руското посолство.Те просто са пратени тук на синекурни длъжности от Путин, а по заслужилите ги пращат в Англия и Франция. Нищо няма да се случи, като си тръгнат. Това заяви директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.
 

И с полиграф за политицит е трудно да  кажат дали ще има нов кабинет.Добре е да има действаща изпълнителна власт. Заради кризите, заради международното положение е необходимо ново правителство, коментира той възможността за кабинет в този мандат, каза още той.

 

Станкушев коментира и обстановката в обществото: Хората искат справедливост, има дефицит на вяра в справедливостта. Хората са уплашени. Все по-малка е експертизата и все по малко образовани са днешните политически лидери. Всички партии на прехода си избиха елитите и те бяха подменени от кариеристи и номенклатурчици. И затова има загуба на средства в инфраструктурни проекти, корупция и т.н. , категоричен е директорът на АКФ.

 

Има функционално неграмотни в администрацията, регионите, местната власт. Става все по-страшно. Издигат се по шуробаджанашки принцип, връзки. Всичко друго ще отшуми Това е страшно, допълни той.


От всички видове патриоти кой направи нещо полезно за преговорите с Македония? Кои отидоха да кажат българската позиция в Брюксел. Всичко е показуха. Да се покаже по телевизора - да уреди къщи за гости, пет кораба със захар...., е ноговото мнение по този проблем.

 

Двадесет и няколко процента не знаят дали да гласуват за ЕС или Евразия, а шестдесет и пет процента от българите не искат да гласуват. Каква е диагнозата?, попита и завърши той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5027 |30.06.2022 Бойко Рашков: Решението за експулсиране на дипломатите не е взето еднолично . 0| 5262 |28.06.2022 Даниел Смилов: Пречката е една-единствена. Нарича се Бойко Борисов . 0| 7337 |27.06.2022 Бойко Ноев: Вдигаме само лозунги, че Русия ни е виновна. Безхаберието в областта на националната сигурност е колективно! . 0| 3981 |25.06.2022 Нинова: Бойко Борисов е готов да хвърли държавата в хаос, само и само да спаси себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads