Реклама / Ads
0| 9620 |20.05.2020 НОВИНИ

Николай Марков: Борисов е обикновен заложник, няма качества да бъде друго

.
Николай Марков
Икономическият авангард на ДПС във властта е повече от видим: Пеевски, Й. Цонев, Горанов. Собствеността на Нова телевизия също е видима. След като ”журналисти” от канал 3 се прехвърлят в Нова телевизия и заемат ключови места още ли имаме въпроси кой е собственик! Аз нямам.
 

Действията на ДПС имат цикличен характер - първо скрита подкрепа, а след разпалване на предварително замислената икономическа криза излизат на бял кон в управлението. Като спасители! Добре са го измислили.

 

Но над Сараите вече се издига пушек, а където има такъв има и огън. Не за пръв път гори. Да се надяваме пречистващ огън. Дезинфекциращ. Спасителен. В противен случай ще продължат да плуват по брега на морето трупове на служители от НСО без никой да се интересува защо и как. Както не се интересува никой, защо някои ключови играчи си пръскат главите в райската градина на султана. Порциите.

 

Борисов е обикновен заложник и това е повече от ясно. Той няма и качества да бъде друго. Никога не е имал мозък за повече. Зная, че много го привиждат като лъв, но същността му е друга. Алексей Петров я показа на всички, но малко го разбраха. И помнят. Сега я показва и Черепа. И други ще го направят. Това вече е проблем. Имаме много голям проблем.

 

Кой управлява България? Това е главния въпрос. Имената и ролите на артистите на сцената нямат значение. Те са бити карти и са дали съгласието си за това. Правовата държава, обаче, е съвсем друга работа! Далеч от Гешевата простотия и примитивизъм. Много далеч.

 

Кой управлява България? Труден въпрос. Все още без отговор.

Докато няма достатъчно надежден тест за доказване, ще бъдем в неведение.

И докато във всяка мишка виждаме лъв!

 

България е държава на хиляди години и разцъфтява с божествено ухание само в ръцете на истински българи. Такова цвете е тя. Истинско. Нежно. Красиво.

 

Николай Марков, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6799 |20.05.2020 Горанов в разнобой с Борисов - твърдо против е намаляването на ДДС и загубата на 1,8 милиарда . 2| 5998 |19.05.2020 Борисов: Имам вродено чувство за скромност, за справедливост . 0| 8362 |19.05.2020 Доц. Инджов: Сблъсъкът Борисов-Радев ще ескалира, критиките към властта са обосновани . 0| 10665 |19.05.2020 Манолова към премиера: Господин Борисов, Вие сте нашето национално рядко щастие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads