Реклама / Ads
7| 10573 |08.05.2020 НОВИНИ

Общински съветник: Всички разбрахме от притиснатия в ъгъла Череп, че Пеевски назначи Гешев

.
Иво Божков
Ето какво пише журналистът и общински съветник от Демократична България Иво Божков: ”Доволен съм как Черепа притиснат в ъгъла се разприказва и потвърди това, което всички знаем. Лошото е, че това е с цел да си изтъргува мълчание, за това не стигна докрай днес в интервюто.
 

"Всички разбрахме, че Пеевски назначи Гешев. Доказателство? Гешев не видя нито веднъж името на машата на Доган в делото за източването на 4 милиарда лева от КТБ въпреки писмените доказателства за това, допълва той.

 

Всички виждаме, че освен съдебната власт и медиите са на ДПС. Доказателство? Спомнете си през последните седмици колко пъти беше споменат дарителят Пеевски в медиите - от Нова, през печатните бухалки, до онлайн изданията, продължава общинският съветник

 

Абсурдността на положението е, че въпреки очевадните доказателства, че държавата е превзета от мутри, мнозинството гласуващи вярват, че когато по-симпатичната и народняшка е на власт, можем да живеем по-спокойно. Вероятно е нормален остатък от реалността на 90-те, през които еднинственият начин да получиш справедливост ако някои те ощети, е било да повикаш от другите мутри на твоя страна. Срещу огромен процент разбира се, но поне получаваш възмездие, обяснява той.

 

Не се живее по-добре така и се надявам повечето българи да го осъзнават вече. Нито Царят ни спаси, нито Охранителят ни избави от обръчите от пиявици на ДПС оглавявани от Доган и Пеевски. Докато Борисов, Пеевски, Доган, Божков и Василев са част от българската държава, никога гражданите няма да сме защитени. Защото докато мутри са на власт, ще сме в позицията на подлоги, които разчитаме на силните на деня, а не свободни и достойни, които разчитаме на силата на закона и справедливостта.", завършва Иво Божков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4442 |05.05.2020 Тестват всички служители в Спешна помощ в Смолян . 10| 7465 |04.05.2020 Борис Бонев: Знаете ли, че всеки месец общинските съветници могат да изхарчат до 600 лв обществени пари за бензин? . 9| 15016 |02.05.2020 Всички от семейството на починалата лекарка са заразени . 3| 4588 |01.05.2020 Икономист: Големи общински и държавни фирми кандидатстват за мярката 60/40

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads