Реклама / Ads
8| 4460 |23.05.2019 НОВИНИ

Пеевски цъфна на софра във Велинградско /снимки/

.
Рамазан в село Пашови Източник: МДПС Велинград
За пореден път областното ръководство на Движението за права и свободи - Пазарджик организира благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите, на превърналият се в традиция “ифтар” бе народния представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски, четем в сайта на младежкото ДПС.
 

За поредна година, той уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови, пише още там.


Сред гостите на превърналата се в традиция вечеря, бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинския лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

 

По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по “приятелски” разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истистински обичан и уважаван от своите избиратели, съобщават още от сайта.

 

В разговорът си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент, съобщават още младите депесари.

 

 

Припомняме само от сформирането на 44-тото Народно събрание през април 2017 г. до 30.04. 2019 г. депутатът Делян Пеевски е регистринан само за едно пленарно заседание - първото. Той не е бил глобяван нито веднъж за отсъствията си. Пеевски не се беше появявал на публични места близо две години.

 

Преди време сдружение БОЕЦ внесе сигнал до Централната избирателна комисия срещу регистрацията на Делян Пеевски като кандидат в евролистата на ДПС с аргументи, че „той не изпълнява условията за уседналост“.

 


.

 


.

 


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4474 |14.05.2019 Нинова: Двоен стандарт при уволненията на министри на Борисов и министри на Пеевски . 14| 7453 |09.05.2019 БОЕЦ питат арменския поп: Жив ли е Пеевски? . 16| 9313 |07.05.2019 БОЕЦ: И ВАС не откри Пеевски!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads