Реклама / Ads
24| 7387 |24.03.2021 АКТУАЛНО

Предизборна лакардия за ЦСКА на ”войводата” Каракачанов

.
Каракачанов награждава легендата на ЦСКА Димитър Пенев Източник: МО
Ще вземе ли Министерството на отбраната футболния ЦСКА? Преди няколко дни Каракачанов се срещна с граждани в Пазарджик, където проведе разговори на различна тематика. Един от тях беше с ”червени” привърженици и намери място на официалната страница във Facebook на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на ”червените” към МО, на което министърът отговори, че ”това е тема, която може да бъде обсъждана”.
 

Знаем, че Гриша Ганчев, сегашният собственик каза, че ще напусне клуба. Каракачанов можеше да отиде на стадион "Българска армия" и да ги придобие. Още не е отишъл, чакат го.....


"Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на клуба към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-славните страници в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?" Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от горещи привърженици на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес. Това е тема, която може да бъде обсъждана, заяви в отговор министър Каракачанов. Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.", пише оше в министерския сайт.


Боже опази, армейския клуб. Ако това стане, ЦСКА пак ще я очаква съдба като при Александър Томов и Титаните. Отдавна минаха и времената на ведомствените отбори,когато ЦСКА беше на МО, а Левски на МВР.  Ами ако следващият министър е левскар? И дали ако не влезе в парламента, Каракачанов ще остави акциите за ВМРО. Червените фенове са патили и препатили. Едва ли ще се хванат на "войводската" предизборна въдица като шарани.

 

Ясно е, че всичко е пушилка, като на ромска сватба. Каракачанов е по-добре да не се занимава с предизборни футболни лакардии. А да отговори на въпроса, как е издигал в кариерата полковника от МО, който е обвинен за шпионин от Гешев. Да поеме отговорност и за действията на Военна полиция, която пак според главния прокурор, не си е мръднала пръста за разкриване на шпионската група. Защото именно военният министър е пряк началник на служба "Военна полиция" във ведомството.

 

Калин Джумайски

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 25155 |22.07.2020 Кирил Домусчиев минира държавата: Вадят ЦСКА от Първа лига . 10| 8115 |18.04.2019 Проф. Ал. Маринов: Предизборната кампания ще бъде мръсна и хаотична . 5| 4922 |11.10.2018 Край на драмата! ЦСКА върна своята емблема . 0| 8935 |17.06.2017 КАС официално реши - ЦСКА ще играе в Лига Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads