Реклама / Ads
19| 10753 |25.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. Евгений Дайнов: Ако Оруел беше жив, щеше да каже: „свинщината е държавничество“

.
Проф. Евгений Дайнов
Политологът проф. Евгений Дайнов каза по телевизия Евроком, че Радев е ”играч, който иска да ни завърне в посока Кремъл. Това са Слави и референдумите, НДСВ и др.” Дайнов каза, че коментарът на президента, че ”статията на ”Ди Велт” за помощта на България към Украйна е платена, ще ”изяде” главата на Радев.”
 

Проф. Евгений Дайнов посочи, че всякакви "възможни агенти допринасят за Кремъл и всичко живо е задействано в тази посока, за да ни откъсне от Европа и да ни насочи към Москва." Дайнов заяви, че истерията обзела руските пропагандисти: "Това разкрива, че светът се е променил и тази промяна не е в тяхна полза. Русия губи войната и това ги вбесява. Руските агенти в България „изтерясват“ от слабост." Евгений Дайнов каза, че Радев е повторил руските опорки.

 

Дайнов каза, че европейците смятат, че "всички сме равни и че човешкият живот е ценност. Европейската кауза е ключова. Путин се опитва да покаже, че има влияние на Балканите и може да отцепи каквато си иска територия. Политологът посочи, че Радев притежава службите, армията и полицията, но президентът се подчинява на решенията на Москва. Дайнов каза, че коментарът на президента, че "статията на "Ди Велт" за помощта на България към Украйна е платена, ще "изяде" главата на Радев. Феодалният модел на Борисов свърши." Дайнов каза, че още "свинщини" предстоят, които отразяват отчаяният опити на статуквото да си върне контрола над обществото и кремълската хватка. Дайнов очаква прилив на нова политическа енергия около новите фигури: Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и др.

 

Куриозно е, че приближени до Путин вчера са обявили, че е време да бъде използвано ядреното оръжие, за да се унищожат: Германия, Полша, Франция и България. Необходимо е тези, които подкрепят проруската пропаганда в България, да дадат своите обяснения за тези твърдения на Кремъл.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 10739 |23.01.2023 Проф. Евгений Дайнов за Румен Радев: Моралното падение на един ”натовски генерал” . 1| 3397 |17.01.2023 Евгений Кънев: Съспенсът за третия мандат ражда тупик . 24| 7470 |11.01.2023 Евгений Кънев: България блести със своето ярко отсъствие в помощта за Украйна . 20| 9304 |22.12.2022 Евгений Дайнов: Ако България се отдалечава от унгарско-руско-китайския ”модел”, ще става все по-подредена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads