Реклама / Ads
16| 87796 |27.10.2021 ГЛАСЪТ

Радио ЦРУ описа профила на бизнесмена, изнесъл 21 милиона от България в Дубай

.
Чистотата е важна...
Попитали радио Ереван: Кой е бизнесменът, за когото вътрешният министър Рашков обяви, че е изнесъл 21 милиона в Дубай? От радиото отговорили: Знаем кой е и не са 21 милиона, а много повече, но за подробности питайте колегите от радио ЦРУ.
 

И ние попитахме. Оттам любезно ни информираха следното:

Въпросният бизнесмен е бял мъж, около 56-годишен, висок около 173-177 см, 81 кг при последното измерване от спътник след бизнес вечеря, алчен, мноооого близък на доскорошен премиер, на когото подарил и златен валяк освен много други играчки, символ на честно спечелените обществени поръчки. Прави дослук (думата е взаимствана от подотдела на радио ЦРУ в Турция) с всички партии, но най-много с ГЕРБ. И Борисов, подчертаваме. След това с ДПС и БСП, според интереса. Обича да накисва другарчетата си от морската столица, от няколко години го прави успешно и с играчи, ситуирани в сухопътната столица на страната. В комбина с Борисов - вече го казахме, но е важно. Превърнал е строителната си фирма и дейност в империя. Познава АПИ отвътре, защото е бил шеф там. Работил, другарувал и делил с министри на регионалното развитие от всякакъв политически десен, но най-много с Борисов. Да, казахме го вече, но са си адски близки.

 

От централната редакция на радио ЦРУ в Лангли, Виржиния, заявиха, че това засега е всичко, което могат да съобщят за българските читатели. Името на бизнесмена е известно, но не го казват, за да не се освети източникът на информация и да не се изкуши обектът на внимание да реагира емоционално... Освен това се страхуват Иван Гешев да им спретне едно ОПГ и да ги влачи по съдилищата десетина години.

 

Ако още не сте се сетили за кого става дума, ето ви жокер:

 

Черно море, много е добре,

слънце пече, още по-добре,

на морето дупка чака рака дей (х2)

 

Дали се шегуваме? Преценете сами.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 18832 |16.05.2021 Ботев най-точно е описал Каракачанов . 26| 15802 |22.02.2016 Съдия и синдик описали зверствата в правосъдието ни, в ЕК онемели . 28| 27287 |05.07.2013 Щирлиц, радио Ереван, Иванчо и Мърфи за ситуацията у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads