Реклама / Ads
10| 12455 |13.08.2017 МИСТЕРИИ

Синди Холан: Земята е плоска, а Бог е над нас

.
Такава ли е Земята?...
Увеличават се поддръжниците на теориято, че Земята не е кръгла, а плоска. В навечерието на пълното лунно затъмнение, очаквано над САЩ, привържениците на това твърдение, както и на версията, че няма Космос, са особено активни, пише Daily Mail.
 
Хората, които отстояват това мнение, твърдят, че фотографиите на НАСА, руските институци и други космически агенции са фалшификати, съсзадени с помощта на компютри. Сред защитниците на теорията за плоската Цемя са дори учени, рабитили в НАСА, каквато е Синди Холанд. Жените са по-недоверчиви към екзотичните теории за света около нас. Въпреки това аз смятам, че хората са заблуждавани в продължение на 500 години, че Земята е кръгла, поддържайки хелеоцентристка система.

Защитници на твърдението за плоска Зяма твърят, че тази тяхна гледна точка е променила коренно живота им.

 

Предполагам, че Земята е плосък диск с купол – небесния свод. Вече не вярвам в съществуването на Космос. И тази истина предавам на хората, - заявява Холан. Според нея изследванията й докават, че твърденията на НАСА и покаваните снимки са фалшификати. Промених живота си, чувствам се свободна и уверена в себе си. Започнах да разбирам много по-дълбоко и библията, споделя Холан. Вече са ми ясни всички страни на живота. Бог за мен вече е много по-реален – той наистина живее над нас, зад небесния свод, както пише в Библията, - категорична е Холан.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 16039 |09.08.2017 Синдикалист: Не се страхувам да кажа, че Пеевски иска да ни унищожи . 2| 5221 |25.07.2017 МВР и синдикатите разпределят спестените 8 млн. лева . 1| 5427 |25.07.2017 Премиерът помирява синдикати и бизнес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads