Реклама / Ads
23| 19657 |23.06.2020 ПОЛИТИКА

Стефан Гамизов: Накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие

.
Стефан Гамизов Източник: Facebook
Всеки, който колаборира с диктатурата сега в България трябва внимателно да помисли за бъдещето. Няма значение, какво ще се случва, колко хора ще бъдат унищожени и живота им съсипан, накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие.
 

Това пише в профила си във Фейсбук бизнесменът и общественик Стефан Гамизов.

Ето целия му пост:

 

Днес мисля да изясня нещо според мен животозастрашаващо важно, защото съществува едно опасно самозалъгване в голяма част от българите. Както някои от вас са забелязали от доста време говоря за диктатура в България.

 

Всъщност, предупредих, че такава ще бъде установена преди 11 години - може да намерите достатъчно мои интервюта от това време, преди осъществяващите този заговор срещу демокрацията да ме забранят и подложат на цензура. И така, какво е това животозастрашаващо самозалъгване?

 

Българите, не разбират масово, че диктатурата не е нещо свързано само с комунизъм, собственост, 300 канала по телевизията, да имаш дребен бизнес, кола на старо или да може да пътуваш в чужбина. Наличието или не на тези неща не отрича съществуването на диктатура. Масово българите свързват диктатурата с комунистическите времена и се объркват, че най-често диктатурата се свързва с описаните по-горе неща.

 

Защо България е диктатура:

1. Има наложена цензура в медиите, както и те са под контрола на хора свързани с Борисов и кръга му.

2. Държавният репресивен апарат “разчиства” икономиката и публичната сфера от неудобни на Борисов и кръга му лица. Неудобни по всякакви причини и поставя удобни сред благата.

3. Корупцията е в непоносими и разрушителни за обществото размери.

4. Държавата или лично Борисов и кръга му разпределят невероятните 45% от БВП. Всяка диктатура контролира парите и само този процент е достатъчен за доказателство за ликвидиране на демокрацията.

5. Българите живеят зле и напускат България.

6. Българите са третата най-умираща нация в света и не се раждат деца.

7. България е в тесни връзки с най-опасната диктатура в света в лицето на Русия на Путин, както и Борисов и кръга около него според неговите лични публични признания от последните дни, е замесен във военните хибридни енергийни проекти насочени срещу ЕС, НАТО, САЩ и в крайна сметка срещу България. Последното е много важно, защото всяка диктатура е зла с народа си.

8. Борисов и кръга около него са нискокултурни, садистични и неграмотни хора, които типично за всеки диктатор и кръга му, се интересуват на първо място от себе си по примитивен начин. Как - видяхме всички.

9. Режимът в България, както всяка диктатура, си е измислил лъжа за обща употреба, че се бори срещу някакъв враг или срещу комунистите според Борисов и кръга около него. Разбира се, както във всяка диктатура, такава борба няма, защото всеки ключов човек в диктатурата в България сега, е или бивш комунист или произлиза от подобно семейство. Погледнете кариерата на партизанската внучка Лиляна Павлова и това е достатъчно.

10. Честни избори не са възможни и те се манипулират по всякакъв начин. Но наличието на формални избори е много важна част от лъжата, че няма диктатура. Всяка диктатура върши същото.

11. Диктаторът произлиза от ниските слоеве на обществото, презира истински образованите, етичните и отричащите насилието. Борисов ни демонстрира презрението и подигравателното си отношение в записите чути от нас към практически всички. Диктаторите вярват в своята изключителност.

12. Трите власти са унищожени според идеята за тяхната независимост и подчинени на Борисов и кръга около него. Всеки диктатор подчинява съда и се опира на него да легитимира разправата с противниците си, както и да заграбва, каквото пожелае той и кръга около него. Законите се пишат според желанията на диктаторът и кръга около него.

 

Засега това е достатъчно. Всеки, който колаборира с диктатурата сега в България трябва внимателно да помисли за бъдещето. Няма значение, какво ще се случва, колко хора ще бъдат унищожени и живота им съсипан, накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие.

 

Големият срам е за ЕС, ЕК и Германия специално, която съдейства в типична за нея външнополитическа безотговорност за установяване на такъв режим в България сега. Диктатурата в България е позор за цялата идея за ЕС от демократични държави. Ядрени централи са строени от американци и по времето на Франко в Испания, както и се е ходело на почивка там по това време. Газопроводи има и в доста арабски диктатури. Но това не променя фактите за масовите гробове в Испания от времето на Франко и липсата на демокрация в арабския свят.

 

Сега не могат да ни избият, както им се иска, но могат да унищожат живота ни. Аз няма да мълча и да се крия, а ще се боря срещу тези протокомунисти и садисти без значение, какви ще да последствията за мен лично. Вие си решете сами за себе си, дали ще сте с тях или ще сте на страната на децата си, българите и България. Мисля, че 75 години диктатура с кратка почивка преди Борисов са ни достатъчни.

 

На колко поколения българи трябва да бъде унищожен живота, за да кажем СТИГА?

 

Стефан Гамизов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 14031 |20.01.2020 Стефан Гамизов: България е путинизирана губерния с привкус на турски санджак . 1| 5783 |09.09.2019 Главният архитект на „Младост“ Стефан Стефанов се кандидатира за кмет на района . 20| 5928 |16.04.2019 Стефан Софиянски е готов с нова Конституция . 17| 11807 |28.02.2019 Огнян Минчев до Стефан Тафров: Аз няма да бъда един от твоите избиратели!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads