Реклама / Ads
86| 14401 |07.02.2016 НОВИНИ

К. Терзийски: Докато Пеевски и Борисов смучат всичко, народът ще е беден и нещастен

.
Калин Терзийски
Никой не направи нищо за Калин Терзийски, каза той по НТВ. Обиколих страната за да просветителствам. Българите са невежи и жалки идиоти. Трябва да се направи революция и тя трябва за започне от вас.
 
Жалките, ощетени и смачкани хора си траят през цялото време. Една малка част са олигархията. Това са Пашата, Делян Пеевски, Бойко Борисов. Докато те смучат всичко, останалата част от народа е беден и нещастен.

Граничар съм и мога да стрелям така, че от 50 метра да застрелям муха. Ако реша да вдигна народа срещу тези, които го изнасилват и го правят на луд, ще го направя. Те да внимават.

„Има ли кой да ви обича“ я написах докато живеех като куче без една стотинка. Крадях по 2 лева от майка ми и баща ми, за да си купя по една бутилчица, за да мога да не треперя. След това през 2011 година получих голямата награда за литература

Смятам да спя с Елен Колева, която е много красива жена. Дадох възможност на българите да имат българска литература. Познавах се с Хайтов и Радичков. Те бяха слуги на един режим, който не мога да понасям, каза той, видимо под влияние на алкохол.

Актрисата Елен Колева, с която Калин Терзийски живее, се включи в разговора: Аз се грижа за Калин, защото го обичам. Той е мое вдъхновение и мой учител. Обичам го. Моята врата е отворена за Калин. Той е човекът, който трябва да реши дали сме заедно. До кога е при мен, той ще реши. Това за мен е безусловната любов. Лесно е да обичаме здрави, успели и външно бляскави хора. А може ли да обичаме талантлив, но изпаднал в недопустимо за обществото състояние? Грижа се за него , както бих се грижила за майка си. Нашата любов е трудна любов. Хората обичат да се нахвърлят, когато някой е паднал. Медиите толкова много са се нахвърляли върху мен, че въобще не ме интересува. За какъв имидж говорим. Който иска да ме оцени, ще ме оцени. Не мога да живея друг живот. Срещнах този човек , когато не беше в това състояние. Сега съм с него. По-лесно е да го оставя. Но няма да го направя, без значение дали този човек ще бъде до мен. Той ми е много скъп. Любовта трябва да е не само заради, а въпреки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 71| 8574 |07.02.2016 И Бъчварова, като пеевските медии, плаши с дестабилизация на държавата . 141| 8026 |06.02.2016 Арнаудова: Какво виждат в огледалото шефовете на Нова и бТВ след среща с Пеевски? . 18| 6141 |05.02.2016 К. Терзийски: Пия пак и не съм лигава муцуна . 240| 26483 |04.02.2016 Българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads