Реклама / Ads
37| 10597 |14.06.2015 НОВИНИ

Цветанов се отрече от Борисов - приемал Пеевски и модела #Кой

.
Цветан Цветанов
Цветан Цветанов ще напуска политиката и ще става пастор в някоя евангелистка църква. Този извод се налага от смирената изява на шефа на парламентарата група на ГЕРБ по Нова тв. На него Делян Пеевски не му пречел. Да не се месим в действията на други партии, трябва ни спокойствие, посъветва той своя партиен началник и премиер Бойко Борисов.
 

 

Цветанов мрънкаше и така и не каза какво точно мисли за думите на министър-председателя отпреди дни, че ако ДПС се освободи от Пеевски, ще може да се разговаря нормално с движението. Цветанов се гънеше и на питането дали е съгласен с модела #Кой и смята ли, че Пеевски е вреден за политическия живот. Според втория човек в ГЕРБ щом на улицата няма протестиращи, значи хората са се успокоили и са приели нещата. Само някои припомняли със светлинно изписване върху фасадата на НС бунтовете от лятото, когато върхушките на ДПС и БСП назначиха Пеевски за шеф на ДАНС.

 

С мрънкане и недомлъвки Цветанов коментира и напрежението в МВР. Трябва да се задълбочи диалогът между синдикатите и МВР и това да стане публично, за да бъде правилно информирано обществото. Не посочи обаче нито един от важните проблеми, а почна да обяснява, че ако някогашната фирма на ведомството БМВ отново заработи като държавна, щели да се осигурявт някакви допълнителни средства. Това препоръча бившият вътрешен министър Цветан Цветанов по отношение на протестиращите униформени. Препоръча също някой от зам-вътрешните министри да поеме преговорите със синдикатите, а г-жа Бъчварова да се включва от време на време.

 

Случаят „Гърмен” е опасен, особено когато наближават местните избори. През 2011 година имаше подобно изкуствено напрежение. В Гърмен през февруари 2012 г. има издадени 124 заповеди за премахване на незаконните постройки, през 2013 г. тази заповед е отменена от Орешарски. Това каза в "Събуди се" Цветанов за проблема между българи и роми.

 

Примерът е бил в системата на сигурност, запознат е с докладите. Не смятам, че има нови данни за безпокойство. Това обясни Цветан Цветанов по отношение на изказването на премиера за Ратко Младич.

 

Попитан дали ГЕРБ ще влиза в съглашение с ДПС, Цветанов отговори: ГЕРБ няма да прави договорки с ДПС. Имаме кандидатура за Разград, така че няма да подкрепяме ДПС. Пеевски не ни пречи за местните избори. Нито той,  нито Кадиев, нито Велизар Енчев ни пречат за изборите.

 

Цветанов дипломатично насочи разговора към преизбирането на Сергей Станишев за лидер на ПЕС. „Поздравявам Сергей Станишев, той е българин и преизбирането му е голямо признание", оцени народният представител.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5713 |12.06.2015 Бойко Борисов показа снимки от Баку . 0| 4468 |12.06.2015 Има сигнали за видеото от Борисовата градинa . 6| 4531 |12.06.2015 Борисов: Правим всичко за бързото реализиране на газовата връзка с Гърция . 8| 4310 |11.06.2015 Цветанов:Няма притеснение за стабилността на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads