Реклама / Ads
13| 12892 |13.09.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Владо Береану за Фрог: Всеки в политиката е обвързан- баща му, жена му или той са в схеми

.
Владо Береану
В България всеки в ГЕРБ и политическите среди е обвързан: или баща му, или жена му, или самият той е в някакви схеми. Привържениците на партиите влизат в политиката, за да правят схеми.
 

В момента, в който насочиш прожектор, към някой от тях, се оказва, че той има 150 обвързаности от всякакъв характер. Това заяви пред Фрогнюз журналистът Владо Береану по повод скандала с оттеглената кандидатура на Александър Манолев за транспортен министър.

 

Самият материал на управляващите в момента е лош. Много трудно можеш да намериш човек на ръководна длъжност, който да е без обвързаности. Най-вероятно Александър Манолев поради тази причина е с оттеглена кандидатура. Ако има обвързаности, няма как да не се разкрият на високия му пост. Може би като транспортен министър ще му е по-трудно да обслужва собствените си интереси.

 

Заради непрекъснатите скандали около властта Борисов започна да действа панически. Раздава пари на този и онзи еднолично, да строи стадиончета, бюджетът вече започна да се разпада.

 

Тодор Живков беше едноличен управляващ, но той никога не посмя да каже, че дава нещо и решава всичко в държавата. Борисов дори не се е поучил от него в това отношение. Започна да се изпуска и се държи като едноличен собственик на държавата. Това създава проблеми в самите кадри. Хората, които имат някакви обвързаности или са малко по-интелигентни, не искат да бъдат назначавани някъде, където премиерът ще ги уволни след 2 месеца. Реакциите му са панически, което говори, че се чувства заплашен в това ръководство и много скоро ще сдаде властта.

 

Абсурдно е, че никой в ЕС не се интересува от управлението на Борисов, при положение че започват процедура срещу Орбан. Не му държат сметка, вероятно защото им е удобен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 14490 |13.09.2018 Петър Чолаков за Фрог: Не президентът бави оставките на тримата министри, а ГЕРБ . 17| 18890 |11.09.2018 Само във Фрог: Пеевски плаща за редактиране в Wikipedia на компании от черния им списък . 31| 17212 |05.09.2018 Октай пред Фрог: На ГЕРБ им трябват пари в кеш за предсрочни избори . 15| 18504 |04.09.2018 Само във Фрог: Дадоха задача на полицията да тормози хората, ангажирани с протести срещу властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads