Реклама / Ads
16| 24447 |12.10.2018 АКТУАЛНО

Би Ти Ви взе думата на Елена Йончева и тя хвърли микрофона на излизане

.
Елена Йончева
България беше очернена след жестокото убийство на журналист. Това бяха чудовищни неща, които се отнасят за управлението на Бойко Борисов в последните 10 години, а не за страната. Това каза журналистката Елена Йончева от БСП в ефира на bTV.
 

По думите ѝ в България има много добри специалисти и криминалисти, но въпреки това няма доверие в институциите. „Затова беше предложена помощ от Европа по разследването на престъплението. Ние призовахме в това разследване да се случат чуждестранни експерти. Едно международно разследване щеше да помогне, за да спрат всички спекулации“, подчерта Йончева. 

 

„Сега сме на 111 място по свобода на медиите в Европа. Преди бяхме нареждани до Франция, а сега до страни като Конго и Гвинея“, отбеляза тя. 

 

Елена Йончева цитира американски медии, които са припомнили доклада на Държавния департамент за миналата година за страната ни, в който се казва, че служители във всички звена на правителството са замесени в корупционни практики безнаказано. Тя била свързана с големите инфраструктурни проекти“.

 

Журналистката коментира и вътрешнопартийните вълнения. Според нея  съперничество и съревнование между президента Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова няма. Разнопосочните мнения в опозицията пък били нормални, посочи още тя. По-страшно щяло да бъде, ако настане тишина.

 

„Полезно е за партията и за държавата. По-лошо е когато няма различни мнения. Най-страшното е, когато една управляваща партия провежда конгреса си като в Северна Корея”, посочи бившият журналист, намеквайки за ГЕРБ.

 

За лъжите по неин адрес Йончева обясни, че е завела дела. Тя се опита да говори за злоупотребите във властта и в управляващата партия, но не й бе дадено възможност. Именно за това тя хвърли микрофона и напусна студиото на телевизията.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 44525 |07.07.2018 Люба Кулезич: Цацаров, Борисов, Пеевски, Гешев и Цветанов ще понесат наказание по законите на Вселената . 4| 5917 |23.01.2018 Елена Йончева: Корупцията в България се превърна в житейска норма . 65| 17798 |14.01.2018 Делян Добрев с грозни закани към Елена Йончева заради въпроси за бизнеса на родителите му . 4| 5843 |02.10.2017 Йончева: Наглост, нарушаване на закона и създаване на октопод е моделът на Делян Добрев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads