Реклама / Ads
7| 22833 |03.08.2017 АКТУАЛНО

Рокада в ГЕРБ! Пеевски налага Владислав Горанов за първи след Борисов

.
Пеевски и Горанов неразделни
Корпулентния депутат от ДПС Делян Пеевски се готви за възлова рокада в ГЕРБ. Става дума за това, че финансовият министър Владислав Горанов ще измести първия след Бойко Борисов-Цветан Цветанов. Така Пеевски ще наложи тотален контрол над управляващата партия, разкриха пред Фрог нюз източници от парламента.
 

Според тях акция „Суджук” е само малка част от сценария за превземане на партията отвътре. С подобни акции се цели да се ударят не само народните представители, но и Цветанов, който реално носи отговорност за стабилността на структурите на ГЕРБ по места. Очаква се подобни бомби, като тази в Добрич, да гръмнат и на други места още през септември, категорични са депутати от мнозинството. Те загатнаха, че в момента тлее напрежение между Бойко Борисов и Цветан Цветанов заради факта, че партийните звена са станали толкова уязвими.

 

Предполага се, че в схемата е включен и главният прокурор Сотир Цацаров, който лично се изтъпанчи пред журналисти, за да разкаже за суджуците на ГЕРБ-Добрич, за вложеното в тях месо и начинът им на сушене. Множество медийни публикации сочат, че Владислав Горанов е най-довереният човек на Пеевски в управлението на страната. Преди седмица журналистката Соня Колтуклиева разкри в предаването „На светло” с Люба Кулезич, че Горанов е на дистанционно управление от Пеевски. Докато съветвала Борисов, тя го предупредила за това, но той не реагирал.

 

Депутати споделиха още, че ДПС депутатът на практика е сложил ръка върху партията на Волен Сидеров- „Атака”. От една страна това е станало с назначаването на Светлозар Лазаров за координатор, който нонстоп върви по петите на Сидеров. Очаква се в един момент Лазаров да го смени на лидерския пост. От друга, през „Атака”, Пеевски прокарал своите си хора на възлови места в държавата-основно министри и зам.-министри.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6513 |30.07.2017 Пеевски, Исаев и Ламбев - рекордьори по отсъствия в парламента . 0| 10067 |28.07.2017 „Техномаркет“ на Пеевски загуби и дело в Монтана, резултатът е 3:1 за „Глориент“ . 2| 5454 |28.07.2017 Йордан Цонев очаквано за КТБ- нападна съда, брани прокуратурата и Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads