Реклама / Ads
0| 7192 |29.10.2015 ПОЛИТИКА

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков бе подкрепен от Коалиция „Надежда“ /Реформаторски блок, Народен съюз и БДЦ

.
Благодаря на всички наши съграждани, които упражниха конституционното си право на глас на 25 октомври, благодаря на всички, които ни подкрепиха, и разбира се, благодаря на целия прекрасен екип на ГЕРБ-Видин, с който проведохме за пореден път честна и истинска кампания.
 
Това каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков на пресконференция в регионалния пресклуб на БТА във Видин. В пресконференцията участваха представители на МК „Надежда“ /Реформаторски блок, Народен съюз и БДЦ/, които призоваха видинчани да подкрепят на втори тур кандидата за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. „Призовавам нашите симпатизанти, нашите привърженици и тези хора, които дадоха гласа си за нас, да подкрепят естествения наш партньор г-н Ценков. Нека да проявим разум, да си спасим града и най-накрая в град Видин наистина да има видими резултати и много надежда към доброто. Подкрепяме кандидата на ГЕРБ Огнян Ценков не само защото ГЕРБ е една нормална българска политическа партия, но и защото сме изключително обезпокоени от това, което стои насреща – хора, сменили по няколко партии, изгонени отвсякъде, които сега се представят за надпартийни. Изключително сме обезпокоени от това, което се задава и бихме искали да предадем тази своя тревожност на колкото се може повече граждани, за да излязат и да гласуват”, заявиха представителите на Коалиция „Надежда“.

            Кандидатът за кмет на община Видин Огнян Ценков благодари за заявената подкрепа и посочи, че очаква да бъде подкрепен и от други формации. „Очаквам най- важната подкрепа- на видинските граждани“. Ценков коментира и изборния резултат на ГЕРБ в община Видин- трима кметове на кметства на първи тур и балотаж в шест населени места в общината, както и нарушенията, извършени по време на изборния процес и след приключването на изборния ден. „Ние проведохме предизборната си кампания съгласно това, което обещахме на видинските граждани – да  проведем честна кампания с ясни послания, с открити позиции, без да нарушаваме законовите правила, установени от Изборния кодекс, без да нарушаваме нормите на поведение и като запазим добрия тон”, подчерта той. Огнян Ценков допълни обаче, че не всички негови опоненти са провели коректно своите кампании. Призовавам всички наши съграждани да направят правилната преценка за това, което се случи в изборния ден”, каза Огнян Ценков. „След изборите, какъвто и да е резултатът, ще мога с открито лице да погледна избирателите, защото водихме честна кампания”, подчерта кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ. Той беше категоричен, че на фона на всички нарушения и след проведената от негови опоненти предизборна кампания, разчитаща на похватите на черния пиар, не счита изборните резултати за реални. Затова, съобщи Огнян Ценков, Политическа партия ГЕРБ ще внесе в Административен съд – Видин искане да бъде направено повторно ръчно преброяване на бюлетините. „Ние няма да позволим събитията от 25 октомври да се повторят! Подали сме сигнали и жалби до компетентните органи с конкретни данни и сме убедени, че ще се изяснят нарушителите и спрямо тях ще се приложи пълната строгост на закона”, заяви Ценков.        

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 11017 |16.10.2015 П. Иванов за Фрог: ГЕРБ печелят 23 кмета, БСП и РБ - 3, а ДПС – 1 . 2| 6064 |25.09.2015 Стартира предизборната кампания за кметове . 0| 5345 |21.09.2015 До момента БСП регистрира 232 кандидат-кметове и 240 листи . 4| 6104 |16.09.2015 БСП кандидатът за кмет проф. Мирчев се вижда на балотаж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads