Реклама / Ads
4| 4499 |09.10.2015 НОВИНИ

Миков в Пазарджик: Нашите кандидати могат да върнат доверието в политиката

.
Михаил Миков в Пазарджик
„Хората изгубиха доверие в политиката и възможността тези, които избират, да представляват техните интереси. Това може да се промени само като се покаже на хората, че има последователни политици, които следват пътя, начертан им от тези, които са гласували за тях“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в Пазарджик при представянето на кандидата на БСП за кмет на общината Стоян Парпулов, кандидатите на левицата за кметове на населени места и общински съветници.
 
„В Пазарджик имате един опитен и почтен кандидат на БСП, подкрепен от ПД „Социалдемократи“ и от „Екогласност“. Листата ни за общински съветници е пълна с хора с опит в местната власт, които не са се огънали по политически или икономически натиск и могат да бранят интересите на живеещите в Пазарджик и селата около него“, категоричен бе лидерът на левицата.

Миков подчерта, че за много хора е добре дошло обезверяването на хората, защото, когато те не гласуват, на сцената излизат купувачите на гласове, които подменят гласа на българските граждани. По думите му така никога няма да се стигне до нужната промяна „Какво струват усвоените европейски средства, когато хората живеят по-зле и какво значение има кой печели изборите, ако общините не работят в техен интерес?“, попита Миков. По думите му кандидатите на левицата имат волята да променят това, въпреки, че ще е трудно.  

„Лявата идея е по-голяма, по-силна от всеки от нас. Трудно е да се носи червеното знаме, когато партията е в опозиция и за това се иска голяма смелост“, заяви Миков.


„Няма кой да отговори на тревогите и въпросите ни, освен самите ние. Силата е в нас. Местните избори са най-важни за всички нас и от това как ще гласуваме зависи нашето бъдеще – дали ще има промяна или ще се запази сегашното корумпирано статукво, което е в полза на малцина избрани, които живеят в лукс за сметка на мнозинството“. Това заяви пред събралите се кандидатът на БСП за кмет на Пазарджик Стоян Парпулов.

Той подчерта, че БСП винаги се е стремяла да работи в интерес на хората. "Това е нашето разбиране и нашето верую и ние никога няма да се откажем от него“, категоричен бе Парпулов. Като основни цели на кандидатите на левицата в Пазарджик той посочи: кмет и общински съветници със социална чувствителност, които да мислят за мнозинството, а не за частни икономически интереси и лични облаги; възстановяване на законността в управлението, промяна на качеството на живот; осигуряване на инвестиции, които да променят реално общината; подкрепа за начинаещите предприемачи и малките производители; намаляване на бедността, осигуряване на качествени здравни услуги, образование. „Заедно можем да постигнем всичко това“, категоричен бе кандидатът на левицата. „Камбаната бие за нас, за гражданите на община Пазаржик, за промяната. Нека тя започне от 25-ти октомври. Изберете хора на идеала, а не хора на интереса“, заключи Парпулов.  

В препълнения драматичен театър в Пазарджик да подкрепят кандидатите на левицата бяха и зам.-председателят на НС на БСП и депутат от региона Янаки Стоилов, народният представител Димитър Димитров, председателят на ПД „Социалдемократи“ Елена Нонева, председателят на БСП-Пазарджик Георги Петърнейчев, членове и симпатизанти на партията, жители на общината.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4365 |08.10.2015 Миков във Велинград: Екипът на левицата намери най-добрите решения . 7| 4335 |08.10.2015 Миков в Семчиново: Без развитие на стопанството, ще има пътища, но не и хора . 9| 4702 |07.10.2015 Миков в Шумен: БСП предлага най-доброто за хората . 10| 4172 |07.10.2015 Миков: Политическите санкции срещу Русия са голямо двуличие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads