Реклама / Ads
2| 4489 |22.10.2015 НОВИНИ

Цветанов в Калояново: Разумният избор е номер 2 за Йонко Вангов и ГЕРБ

.
Калояново
Ние от ГЕРБ обещаваме само това, което можем да изпълним. Чухме амбициозната програма на Йонко Вангов и мога да Ви гарантирам, че той е компетентен човек, с отлични професионални качества. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Калояново. „Йонко знае как да работи с европейски средства и ще бъде в постоянен диалог с правителството на Бойко Борисов. Той ще получи подкрепата на най-голямата политическа партия - ГЕРБ и ще постигне видими резултати в община Калояново“, подчерта Цветанов.
 
Цветан Цветанов заяви, че за да изпълни един кмет своята управленска програма, му е необходима помощ от правителството. „Новият програмен период дава много възможности, а ние трябва да наваксаме онова, което загубихме по време на управлението на кабинета „Орешарски“. Има 32 милиарда лева, които трябва да бъдат усвоени от българските общини, но за да се случи това, трябва да гласуваме разумно. Разумният избор за Калояново е номер 2 в бюлетината“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов посочи още, че силната местна власт зависи  и от политическата партия, която стои зад гърба на кмета и неговия екип. „С нашата подкрепа Йонко Вангов ще реализира всичко, заложено в програмата му“, каза Цветан Цветанов.

„Моят опит ми дава куража, че мога да се справя с най-голямото предизвикателство - това да стана кмет на Калояново. И съм убеден, че с мощната подкрепа на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов ще постигна видими резултати за общината. Гордеем се с ремонтираните четвъртокласни пътища, ремонтираните административни сгради, с детските площадки и със зелените площи в Калояново. Ако ми гласувате доверие, добрите неща ще се случват и занапред. Изберете номер 2 в бюлетината“, призова жителите на Калояново Йонко Вангов.

Областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков изрази убедеността си, че новият кмет на Калояново ще бъде Йонко Вангов. „ГЕРБ гласува доверие на Йонко, защото той има опит и знания“, обясни Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4722 |21.10.2015 Цветанов в Пазарджик: Гледайте в бъдещето и гласувайте за Найден Шопов и ГЕРБ с номер 6 . 1| 4546 |21.10.2015 Цветан Цветанов в Пещера: Николай Зайчев ще заздрави връзката между местната и централната власт . 23| 5384 |21.10.2015 Окончателно оправдаха Цветанов за 50-те хиляди лева . 1| 4270 |20.10.2015 Цветан Цветанов: Реалните политики в Смолян станаха факт чрез успешното управление на Николай Мелемов и ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads