Реклама / Ads
1| 3335 |23.10.2019 НОВИНИ

Йордан Младенов: Ще работим честно, открито и разумно, с грижа за хората

.
„Вярвам, че всички ние искаме град Пещера и селата Радилово и Капитан Димитриево да бъдат уютни, красиви и сигурни места за живеене. Да имаме по-чиста, по-зелена, по-светла община Пещера, с модерни сгради и нови пътища, съвременни училища и детски градини, привлекателен център и цветни квартали ”.
 

". Така се обърна кандидатът за кмет на Пещера от "БСП за България" Йордан Младенов към жителите на гр. Пещера и населените места в общината. "Желанието ни е хората в общината да живеят спокойно, да имат сигурни работни места с добро заплащане, за да се грижат за децата и родителите си. Имаме и волята да го осъществим. За тази кауза заедно ще вложим време и сили. Ще работим честно, открито и разумно, с грижа за хората", каза още  той.

Основните приоритети на Младенов са подобрение в съвременна образователна среда и материална база в училищата, гарантиране на безплатни детски градини и детска кухня до края на мандата, осигуряване на добри условия за работа на лекари и фармацевти в населените места и гр. Пещера, както и връщане на ролята на общината в управлението на социалните услуги и разширяването им. Стремежът на кандидат-кмета от левицата е да има по-зелена, по-светла и по-чиста община, с енергоспестяващо осветление, поддържане на зелените площи и редовно измиване на улиците. Друг важен приоритет на кандидата е свързан с екологията - изграждане на система за мониторинг на чистотата на въздуха. Младенов ще работи за привличане на инвестиции и сътрудничество с местния бизнес, а още сред основните задължения, които той си поставя, са асфалтиране на улици, саниране на сгради, обновяване на центъра в Пещера, предоставяне на гражданите на общинската спортна база за активен спорт, както и обновяване на културните центрове и устойчиво развитие на туризма. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3156 |23.10.2019 Весела Лечева: Да победим в името на Велико Търново и в името на децата ни . 0| 3255 |23.10.2019 Д-р Емил Караиванов с грижа за населените места в община Асеновград . 0| 3464 |23.10.2019 Явор Божанков: За добра инфраструктура ще приложим контрол, прозрачност и ще създадем общинско предприятие . 0| 3299 |23.10.2019 Николай Радев и доц. Ангел Иванов в Южен район, Пловдив: Най-пренаселеният пловдивски район заслужава специалното внимание на общината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads