Реклама / Ads
0| 3377 |05.10.2019 НОВИНИ

Кирил Добрев в Радомир: Най-важното в една община са хората, защото проектите нямат никакво значение, ако няма кой да ги използва

.
Кирил Добрев
„Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по който трябва да тръгне България“. Това каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев при представянето на кандидатите за кметове и общински съветници в град Радомир.
 

Добрев добави, че за всеки един политик е чест да води такъв силен отбор, като този в Радомир. „Най-важното в една община са хората, защото проектите нямат никакво значение, ако няма кой да използва благата създадени от тях“, каза още той.

 

Кирил Добрев заяви, че първото нещо, в което трябва да се инвестира в Радомир, са неговите жители. Той добави, че младите хора трябва да имат възможност да останат в родния си град, а възрастните да се радват на благата, създадени за тях.

 

„Тук съм не просто, за да подкрепя Евдокия, а и за да изразя уважението си към нея, защото ако има пример за доблест, морал, достойнство в българската политика, това е именно тя“, категоричен бе Кирил Добрев.

 

 

Евдокия Асенова: Обичам родния си град и ще направя всичко по силите си за него


.

„От месец и половина насам непрекъснато ме питат - защо съм се кандидатирала за кмет на Радомир. Направих го, защото обичам родния си град, имам опит и идеи да го променя“, заяви кандидатът за кмет на Радомир, издигнат от  „БСП за България “ Евдокия Асенова.

 

Тя добави, че вече осем години в общината не е реализиран нито един мащабен инфраструктура проект, населението намалява, а младите хора напускат Радомир.

 

„Това е Радомир днес, а какъв може да бъде - привлекателен за младите семейства, град на предприемчивите и активните, място за модерни бизнес практики, град с прозрачно и почтено управление. Как може да се случи това сме записали в нашата „Визия за Радомир“ . Можем да променим града и общината си с екип от мотивирани, образовани и подготвени хора“, каза още Евдокия Асенова.

 

Тя представи кандидатите за кметове на населени места и общински съветници и заяви, че те са основната част от тази подготвен екип и призова жителите на Радомир да гласуват с №56 в бюлетината.

 

Гости на събитието бяха евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов, председателят на ОблС на БСП - Преник и кандидати за кметове на съседни общини.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3488 |05.10.2019 Калоян Паргов: Държим хората в кварталите да имат културни средища . 0| 3201 |05.10.2019 БСП и Младен Тимчев поеха по пътя на победата в Сандански . 0| 3258 |05.10.2019 Денчо Бояджиев: БСП ще върнем просперитета на Разград . 0| 3265 |05.10.2019 Корнелия Нинова: Държавна наредба да определя базовото възнаграждение на всички медицински сестри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads