Реклама / Ads
0| 3384 |22.10.2019 НОВИНИ

Кольо Милев: Ще спрем синята зона, търсим ново решение

.
Синята зона за паркиране в Сливен да бъде спряна до намиране на приемливо за всички граждани решение за нейния обхват и организация, предлага кандидатът за кмет на Сливен от БСП ген. Кольо Милев
 

„На първо място общината трябва да осигури буферни паркинги, които да позволят на шофьорите безплатен престой, макар и за ограничено време. В никоя друга община зоната за платено паркиране не е предизвиквала такова обществено недоволство. Сливенските граждани реагират с право, защото управляващите от ГЕРБ не взеха под внимание тяхното мнение. Нормално е хората да реагират негативно, когато няма как да спрат пред болницата или пред училището, за да посрещнат децата си“,  добави Милев.

„Дори да обявяват, че общинското предприятие „Градска мобилност“ е печелившо, трябва да се знае, че повечето разходи (като закупуването на паяк например) се правят за сметка на общинския бюджет, а не на самото предприятие, за да може при него да се отчита печалба“, каза кандидатът  за кмет.

Според БСП липсата на широко обсъждане и на предварителна оценка за въздействието на ре­ше­ния­та на местната власт върху различни социални групи е един от големите недостатъци на управлението на ГЕРБ. „Липсва прозрачност в много отношения, налага се авторитарен стил. Ние няма да допуснем повече обсъждане на важен проект или на общинския бюджет да става с обява от предния ден следобяд за 9 часа на следващата сутрин. Това не е открита и социална, а напълно непрозрачна община“, е позицията на БСП. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3676 |21.10.2019 Кольо Милев: Хората трябва да бъдат партньор в управлението на общината . 1| 3939 |19.10.2019 Ген. Кольо Милев : В Сливен отново хората ще взимат решенията . 0| 3495 |11.10.2019 Ген. Кольо Милев: Ще работя Сливен да бъде модерна и просперираща община

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads