Реклама / Ads
1| 3340 |03.10.2019 НОВИНИ

Николай Радев : Пловдив ще бъде град на здрави и образовани хора

.
Пловдив има нужда от социален кмет и управление, което е прозрачно, за да може обществото да има глас при вземането на решенията и контрола при изпълнението им. Целта, която съм си поставил, е Пловдив да бъде град на здрави и образовани хора.
 

Това заяви  кандидатът за кмет на Пловдив от „БСП за България”  Николай Радев пред БТВ. Той акцентира, че на първо място в неговата програма е здравеопазването. „Общинското здравеопазване беше съсипано през последните 8 години и една от моите цели е то да бъде  възстановено”, каза Радев. Той обяви, че първата му задача като кмет ще бъде да работи за спасяването на Първа градска болница.

 

 Николай Радев  подчерта, че проблемът с детските ясли е сериозен и е нужно  те да станат безплатни. Като човек,  доказал се и в сферата на образованието, той бе категоричен, че  пловдивските училища трябва да произвеждат висококвалифицирани кадри.

 

 „Искам да изкажа своето отвращение от това, което направи сегашната управа. Тя отказа  да постави неравности на пътя пред двете най- големи училища,  където 2500 пловдивски деца се учат – Английската и Руската гимназия”, заяви Радев. Той обясни, че е нарушена  комуникацията между гражданите и управата. „Когато се обадят на общинските служби, няма никаква реакция от тяхна страна. Хората не получават съдействие”, каза социалистът.

 

Радев заяви, че е нужно неизменно присъствие на общината в ромските махали, тъй като там има стотици неописани живущи и  деца, непосещаващи училище. „Тези гнойни язви в пловдивското образование ще бъдат излекувани”, категоричен бе той.

Николай Радев заяви, че при управлението на Пловдив стриктно ще бъдат спазвани приоритетите за развитие на града. „Искаме да се въведе програмен бюджет. Ще има пълна прозрачност на всички обществени поръчки, тъй като там злоупотребите са най-големи. Пловдив се нуждае от прозрачно управление, за да бъде град на хората”, завърши Николай Радев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3826 |02.10.2019 Столична община провокира междусъседски войни . 0| 3452 |02.10.2019 Пенчо Милков: Русе трябва да показва, че има производства от мащаба на ”АВКО” . 4| 4037 |02.10.2019 Корнелия Нинова се срещна с посланика на Руската федерация в България . 0| 3596 |02.10.2019 Д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на община Асеновград: Денят на музиката вдъхнови млади хора да изрисуват музикална стълба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads