Реклама / Ads
2| 4553 |14.10.2019 НОВИНИ

Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

.
Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще бъде първи и кой втори на избори. Социологическите агенции са поръчкови.
 

Реално социолози няма в България. Това заяви кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен Сидеров в ефира на АЛФА ТВ. Сидеров коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват.

По думите му социологията е система, създадена с основната цел да манипулира, а медиите продължават тази заблуда. Във връзка с това Сидеров даде пример от 2005 г. как преди парламентарните избори са изключвали АТАКА от „изследванията” си, а после са се правили на изненадани, че партията влиза в парламента. „От години социолозите не правят реални проучвания. Къде са анкетните карти, данните и хората, които те разпитват? Тук нямаме социология, а търговия. Имаме долна подмяна на настроенията на хората”, категоричен бе кандидатът за кмет на София.

„Това е целта и тази хватка беше разработена много успешно”, отбеляза лидерът на АТАКА. Той уточни, че точно тази стратегия е много добре овладяна от управляващата партия ГЕРБ. „Борил съм се да има свобода, която е много важна. А те искат да ни държат в страх и подчинение”, посочи Сидеров и определи предстоящия избор за местна власт като

предопределен и предплатен, тъй като надали милион софиянци са на мнение, че задължително трябва да изберат Манолова или Фандъкова. Лидерът на АТАКА отказа да коментира друг от опонентите си – Ангел Джамбазки, като посочи, че за него той не е противник, а дребен продукт на измамна партия, която е присвоила името си и имотите на македонските братства чрез фондация.

Той даде и пример за обвързаности на т. нар. социологически агенции, като подчерта случая с „Маркет линкс”, която е на бившия вътрешен министър Румяна Бъчварова, както и „Тренд”, за която той е на мнение, че ГЕРБ я държат в „малкото си джобче”. Сидеров не пропусна и „Алфа рисърч”, която от години точи огромни пари от БНТ, а обществената медия отказва да му отговори на какви стойности са договорите.

Сидеров каза, че още от създаването си ГЕРБ работят срещу АТАКА и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват ВМРО. „ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА. Като човек с опит, казвам ясно, че в момента, в който изчезне АТАКА, ГЕРБ не само няма да съществува, а с гръм и трясък ще се провали и ще плаща много тежка цена за това, което е правил”.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3846 |12.10.2019 Станишев в Шумен: БСП има мисия в изборите - да освободи местната власт от модела на ГЕРБ! . 1| 3910 |11.10.2019 БСП-Велико Търново с жалби до ОИК за нарушения на Борисов и ГЕРБ . 7| 4472 |09.10.2019 Сидеров: Каня Джамбазки на физически двубой, да си каже хомосексуалист ли е? . 5| 4366 |07.10.2019 Сидеров: Кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads