Реклама / Ads
44| 17080 |04.10.2015 МИСТЕРИИ

Местан и Пеевски обявиха война на Доган в София

.
Местан и Пеевски рамо до рамо...
Депутатите и членовете на ръководството на ДПС отсвириха демонстративно старта на предизборната кампания в София. Не присъства и нито един представител на пеевските медии, включително от любимия му тв Канал 3, които ударно отразяват всички начинания на движението.
 
Мероприятието в читалище "Борис III" в столицата минало под огромно напрежение и рехаво присъствие, съобщиха свидетели пред Фрог нюз.

Кандидат за креслото на Йорданка Фандъкова е Андрей Георгиев. Той заяви преди десетина дни, че е готов да управлява столицата, защото знаел как и бил по-добър от Фандъкова. Местан в средата на септември също заяви, че партията му ще щурмува столицата. В събота вечерта обаче Местан не бе в София и даде началото на коментари за война между него и Ахмед Доган, почетния председател на движението. До Местан в тази война е и Делян Пеевски, който доскоро трепереше от господаря на сараите, а сега му иска главата, коментираха депутати.  

Кампанията била открита от Любомир Ников, известен още като Бентлито, шеф на софийското ДПС. Той е считан за човек на Доган и е силно недолюбван от Местан. Пеевски пък отдавна иска да го изхвърли, за да превземе столичната организация.

 

Кандидатът за кмет Андрей Георгиев е бивш съдружник на Петър Ангелов - ексдепутат от ДПС и бивш собственик на фирмата за алуминиева дограма "Ворошилов", който беше обвинен за участие в организирана престъпна група за извършване на данъчни престъпления и за данъчно престъпление, при което е укрил данъци за над 4 млн.лв. Това бе причина да му свалят депутатския имунитет в миналия парламент.
Андрей Георгиев беше 12-и в евролистата на ДПС през 2014 г. и 3-ти в 25-и избирателен район в София на парламентарните избори м.г. На вота през 2013 г. е бил втори в листата за кандидат депутати на ДСБ в 25-ти софийски район - след Екатерина Михайлова и преди Радан Кънев.

Софийският лидер на ДПС Любомир Ников е бивш шеф на общинската служба „Озеленяване”, уволнен скандално от Бойко Борисов през 2006 г. заради злоупотреби за ми­лиони. Борисов бе бесен тогава на прокуратурата, която бавела раслеването с месеци. Бившата съпруга на Бентлито е прокурорката Детелина Йотова, която разследваше убийството на Ахмед Емин в сараите на Ахмед Доган. Според техни познати разводът им е форма­лен.

 

Местан тръгва срещу Доган, защото все още не може да излезе от неговата сянка и да стане пълноправен господар на движението.

Пеевски пък е извършил множество далавери зад гърба на Доган злоупотребявяйки с неговото име и за да се спаси, трябва да се отърве от Сокола. Това кометираха пред Фрог нюз депутати от движението.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 14754 |04.10.2015 САЩ разкрива истинските извършители на атентата в Ню Йорк . 6| 5946 |03.10.2015 Водата на Марс - колкото за 40 олимпийски басейна . 5| 6680 |02.10.2015 Дъщерята на изчезналия бизнесмен: Изчезна сякаш в нищото . 4| 5759 |01.10.2015 Мистерия! Съдружникът на издирван бизнесмен от Плевен също изчезна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads