Реклама / Ads
13| 11152 |27.10.2017 МИСТЕРИИ

Внезапна амнезия обзе Хамид Хамид: Нямам спомен Делян Пеевски и Цветан Василев да са били бизнес партньори

.
Наблюдава се масово разграбване на активите на КТБ и ощетяване на държавата. Това е второ разграбване ,след като веднъж вече тази банка бе ограбена при обявяването на фалита й.
 
Това призна пред Нова телевизия един от вносителите на закона на ДПС - Хамид Хамид. Според него, синдиците трябвало да имат всички средства, за да съберат парите от банката.

Депутатът не обясни какво пречи на синдиците и на прокуратурата да вършат тази работа досега и дали пък законодателството ни е било толкова калпаво, че е било необходимо да се предложи от ДПС промяна на закона за банковата несъстоятелност. Той обаче бил оптимист, че ще бъдат събрани "много повече" от прогнозираните от експерти 10% от активите.

"Направихме закона в екип, работихме заедно, искаме да спрем спекулациите ,че Делян Пеевски е виновен за фалита на банката. Нямам спомен нашият депутат и Цветан Василев да са били бизнес партньори. Не знам дали Пеевски ще се появи лично в залата при обсъждането на законопроекта", каза още Хамид.

Депутатът от ДПС бе на крачка да заяви, че Пеевски и Василев не са се познавали.  С това той сложи кръст на голяма част от кредитната история на империята на Делян Пеевски,, теглените от него кредити и покупките на медии с тези кредити. Излезе, според Хамид, че Пеевски сам е спечелил парите, с които напазарува 80% от медиите в България. Аферим, както се казва в такива случаи.

Хамид  посъветва който се интересува от мнението на най-богатия депутат от парламента по темата КТБ да чете интервюто му в един от вестниците на медийната му империя.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4817 |12.10.2017 Доц. Васил Велчев: Половин милион българи са застрашени от внезапна сърдечна смърт . 2| 4198 |26.09.2017 Борисов: Нямаме търкания с ”патриотите” . 3| 5561 |20.09.2017 Валери Симеонов: Нямаме диалог с Борисов, има търкания в коалицията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads