Реклама / Ads
1| 5835 |12.07.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Христо Иванов: Алтернатива има: свободните и непримирими хора!

.
Христо Иванов
Вчера видяхме как МВР бламира официалната власт, за да се подчинява на реалната- тази на Пеевски и Доган. Първо, бургаската полиция остави кмета (и зам шеф във ГЕРБ) да се лута като сомнамбул и да повтаря, че това било грешка, без да може да ги накара да му се подчинят, както е по закон.
 

После, Борисов поиска главата на областния директор, но министърът бламира премиера публично като не я прие.

 

След всички лъжи и манипулации от страна на местните полицейски шефове, на които станах свидетел последните два дни, нямам никакво съмнение, че действията им бяха умишлени и част от план за провокиране на конфронтация. Сезираме прокуратурата за това.

 

Реалността е, че вчера Пеевски опита да приложи план за създаване на етническо напрежение и МВР го обслужи. Това е основата на модела на ДПС: разделяне на хората (видяхме го физически), плашене и провокиране на напрежение и после- шантаж. Този рекет е основата на модела на Доган. Това е моделът Катуница.

 

Вчера, обаче, моделът на рекета се счупи. Не стана! Всеки, който е бил на този бряг, усети невероятната лекота, с която хората, до преди минути разделени на две агитки по волята на Пеевски и с действията на жандармерията, намериха общото: нашата красива България, флага, емоцията на “Мила родино”, изпята заедно и с цяло гърло. Това остава за цял живот. И на това място ние ще поставим пилон с трикольора, за да възстановим неговото достойнство. Това е моделът Росенец.

 

Политическият извод, обаче, е, че тежко зависимият Борисов е дал властта на необявена концесия на Пеевски и Доган. И, затова Маринов изпълняваше директивите на Пеевски, а Борисов се криеше в храстите и почна да ми звъни, едва след като провалът на схемата стана ясен. Затова и Данаил Кирилов стана адвокат на Доган и цялото беззаконие на Росенец.

 

Това е реалността на мафиотизацията на държавата и политиката. Срещу това излязоха хората на онзи бряг. Това трябва да спрем!

 

Оставка на слугите на Пеевски Маринов и Кирилов! Това продадено на Пеевски управление трябва да бъде сменено. Демокрациите се пречистват и обновяват през избори.

 

И, алтернатива има: свободните и непримирими хора!

 

Христо Иванов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 9174 |25.06.2020 Адв. Христо Христев: Някой бива да усмири г-жа Херо Мустафа . 9| 6500 |14.01.2020 Иво Христов към ЕК: Българите не искат страната ни да се превърне в бунище . 26| 21444 |22.12.2019 Иво Христов: И не забравяй, Цвета, където и да си, каквато и да станеш, че Д-то винаги ти е отзадЕ! . 6| 15404 |25.11.2019 Иво Христов: Борисов мечтаеше за друга среща с Тръмп, не за ”Турски поток”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads