Четвъртък, 23 Ноември 2017, 18:23
Frognews
2| 6574 |04.08.2017

Илиан Василев: Казусът за българската гранд корупция-делото КТБ-ще се решава в САЩ

.
Прочетете внимателно - това e потенциално най-важната новина за годината за БГ. Ще има последствия за всички участници в аферата КТБ. Пеевски ще пропее/всеки/, Цветан Василев също - да му мислят Цацаров, Доган и разбира се .... Борисов. Орешарски тоже.
Законът "Магнитски" дава възможност на американското правителство да налага санкции на всички правителства и на всеки, които преследват хора, които дават сведения за корупция и заради това са преследвани.

Което означава, че Цветан Василев е готов да се разприказва в САЩ и тогава ... тези които не искаха да го чуят тук, ще трябва да чуят го чуят от Америка чрез американските реакции.

Когато нещата са в американски съд, ако той поеме делото, не се знае какъв ще е изходът. Но се знае, че там влиянието на Цацаров и Пеевски е нулево, дори отрицателно. Не става само с "разболяване" и влизане в болница.

В САЩ ще се решава казуса и за българската гранд-корупция, защото делото КТБ е витрина на всичко, което става в България и което се прикрива. Всички опити на Цацаров и Пеевски да продадат своята версия на обвинения и с това да се изчерпва правото на защита на Василев пропадат.

Е, точно в САЩ ще се види "невиността" на Пеевски /нали тук не я виждат/, на поредица от финансови министри, шефове на БНБ, на квестори и синдиците, и най-вече на висшето политическо ръководство на страната - на хората, които стимулират и не контролират гранд-корупцията и са съпричастни към КТБ..

Да ни е честито американското правосъдие на българската гранд-корупция.
Най-накрая Цветан Василев разбра, че от Русия не може да очаква никаква помощ.
Само да не го "самоубият".

Изобщо вкарването на САЩ като арбитър в делото КТБ е забележително.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Съюзът на издателите се оплака в Брюксел от монопола на Пеевски: „Има натиск от държавни институции“ 7| 3539 |22.11.2017 . Адв. Екимджиев за Фрог: Крият замърсяването на въздуха у нас, както аварията в Чернобил 3| 5129 |22.11.2017 . Ужасяваща картинка: 80 процента от българите живеят в бедност 5| 3691 |22.11.2017 . Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе 1| 3137 |21.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах