Реклама / Ads
26| 23533 |27.04.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Блиц в тандем с Гешев достигнаха до Марсиански низини в деградацията

.
Илиян Василев
Вчера Блиц в тандем с Гешев достигнаха до Мариански низини в деградацията. Органът на Домусчиев и Пеевски се опита да внуши, че имало само двадесетина души на погребението на Милен, а тези които се възмущавали, че Системата го е убила, не отишли да го почетат.
 

Целта е примитивно плитка - от една страна да уязват самия Милен, че никой или малцина го изпращат, от друга - неговите хиляди приятели и познати, чиято вълна от симпатия и съпричастие, заляха мрежите.


Истината е, че за да могат близките да изпратят Милен, всички други трябваше да не присъстват. Това беше условието, за да могат да присъстват и се простят децата му. И за това именно помолиха като мине извънредното положение тогава да се организира поклонение или памет за него.






По същия груб и милиционерско примитивен начин - Гешев се опита принизи вълната от симпатия, като нарече голяма част от симпатизиращите "анархолиберали", които реализирали пропаганда!? Етикетирането не може да прикрие вашето невежество, думите вашия страх. Дори не можете да дадете смислено обяснение на думи, които сте чели в книгите за Сталин.


Да, господа, не вярвам че сте способни да разследвате, защото нямате доверие в обществото. И това е ноторно известен, дори "природен" факт изведен от реалността и практиката ви..


Кой трябваше да разследва и контролира наркотрафика и не го направи, ако не прокуратурата?

Кой толерираше видните дилъри и почти без изключение всички от тях бяха в някакъв режим на сътрудничество и покровителство от службите ни?

Или ще говорите врели некипели че най-скъпата дрога се продава на Женския и Красно селски пазар и е достъпна за всички?


Кой създаде това усещане за безнаказаност в "мамините синчета"?

Въпреки "данните" на МВР че няма особени провинения, се видя, че шофьорът има и то същностни?

Кой да го провери, накаже и задържи?


Изобщо господа управляващи, тепърва ще усещате "ефекта Милен" върху себе си.






Вчера хилядите, които щяха да бъдат поклонението му, го изпратиха виртуално. Утре ще го направят реално. И вашите гангренясали медии, които се финансират от държавата и греха на олигарсите, ще получат това, което най-много заслужват - презрение.

 

Илиян Василев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 16673 |02.04.2020 Публицист: Депутатите тъпчат джобовете си с остатъка от нашия живот - вдигат заплатите си . 20| 10392 |27.02.2020 Илиян Василев: ТОЛ-система е проект, за да бъде компенсиран Пеевски за ”Лафка” . 3| 9080 |27.01.2020 Цв. Василев: Конфликтът между мен и Иво Прокопиев е окуражаван от Борисов, не изключвам и милиционерски среди . 3| 7290 |25.01.2020 Илиян Василев: Недопустимо е оповестяване на разследване на руски дипломати в медиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads