Реклама / Ads
0| 17211 |25.03.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Кръв ще се лее за Булгартабак и поръчките, заплашил Пеевски

.
Делян Пеевски
Ще хвърчат глави и уши, ще се лее кръв заради "Булгартабак". Това заявил Делян Пеевски по телефона на свой авер от парламентарната група на ДПС. Пеевски бил в Дубай от близо месец и поддържал връзка с ограничен кръг хора. Той бил сигурен, че някой от неговите хора е пропял пред турските служби.
 
Оттам възникнал и скандалът с контрабандата на цигари, произведени в "Булгартабак" и забраната от Анкара да влиза в Турция. Ще открия предателите и ще искат да са умрели, заканвал се младият олигарх, когото новото ръководство на ДПС защитава с всички сили и средства.

Междувременно дипломатически източници съобщиха за Фрог нюз, че Пеевски е вкаран в "черен списък" и от други посолства. Засега няма потвърждение от кои, но се предполага, че не е добре да планира пътуване отвъд океана...

 

Пеевски бил сигурен също, че някои от най-доверените му лица, са го изпортили и на премиера Бойко Борисов за участието на подставени фирми в обществени поръчки. Заканил се да се разправи жестоко с тях, като заявил, че "няма значение дали са адвокатчета или физкултурничета".

 

Депутатът от ДПС бил разпоредил и поредната кампания срещу лидера на ДСБ Радан Кънев, този път, че е виновен за проблемите на тютюнопроизводителите. Щял да организира протести в цялата страна, да блокира пътища и магистрали с футболни ултраси, които да се смесат с производителите на тютюн. Целта била да покаже на управляващите, че не могат да се справят с проблема с изкупуването на тютюна без него.

В същото време се засилва недоволството сред служители и журналисти от медийната импария на Пеевски. В някои от изданията, като "Стандарт", заплатите се бавели с месеци. В други пък шефове замисляли умишлено да фалират фирмите, издаващи вестниците им, за да се спасят от НАП за неплатени данъци за милиони. Пеевски ги успокоявал, че шефът на НАП Бойко Атанасов е негов човек и ще уреди нещата, но след ударите в последно време срещу приближения на Доган, те изгубили увереност във влиянието му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5307 |25.03.2016 Бизнесът иска Борисов да се намеси в спора за здравеопазването . 0| 5005 |23.03.2016 Романът "Четвъртък" на Здравка Евтимова публикуван и в Сърбия . 0| 5619 |23.03.2016 Из записките на "терориста" за операцията в София . 0| 5327 |23.03.2016 Капон: ДАНС да започне да си върши работата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads