Реклама / Ads
15| 7647 |09.01.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Николай Марков: Нямам съмнения , че Пеевски е другото лице на Борисов

.
Николай Марков
Чета и препрочитам писмото на съпругата на Лозан Панов до Борисов във връзка с декларацията на последния, че нямал нищо общо с Пеевски. Да плаче ли човек, да се смее ли?
 

Поздравления за дамата, защото това е представата ми за реакция на интелигентния човек. Дай Боже тя да бъде пример и вдъхновение за много други дами, които не посмяха да дръзнат и най-малко срещу един обсебен от лъжи и престъпни мрежи властник. Виждам също, че легитимирания като политик наш бандит, директно от самата европейската политическа бюрокрация, вече няма граници на заразното зло с което присъства в българското битие. Овластен е свише.


И заради това негово всевластие и безнаказаност на делата и злоупотребите му, май вече всички негови критици са поставени под специален надзор на службите за сигурност - лично неговите служби. Тя държавата отдавна си няма такива и всеки от нас го вижда, но разюздания ни бандит притежава едноличната власт да се разбережда устно, както сам намери за добре. В този смисъл, лично аз съм направил всичко възможно начина ми на живот да е болезнено видим за тях, а аз самият спазвам всички познати за мен протоколи на преследваното диво животно, което има нужда от пълен бандитски контрол. Прозрачен съм.


Добре, ще живеем по тези правила, но рефлексията - видима и невидима ще продължи да разрушава милиони човешки съдби, докато в крайна сметка пристигне тихо пред вратата на властникът. Това са неизбежни процеси, които се диктуват от липсата на ясни правила, стъпканото с мръсни крака върховенство на закона и безграничната политическа престъпност. Иска ми се да мисля, че не всичко е толкова цинично, но всеки ден се убеждавам, че искам или не, понякога и аз трябва да се ръководя от първичните си инстинкти, за да постигна все пак някакъв баланс в това наше вече европейско престъпно блато предназначено за токсично сметище.


А това, че Пеевски е другото лице на Борисов, лично аз нямам никакви съмнения и никога не съм имал. Най-малко, защото проверявам десетки пъти всяка информация от различни източници и канали, за да се убедя в истинноста й. След това заминава по направление и по необходимост. Давам си сметка, че на някои не им харесват последствията, които днес са едни, но утре може да бъдат различни и именно затова настоявам по всякакъв начин да живеем в правова държава, но уви, правилата не ги определям аз и съм длъжен да се съобразя с тях по начина и формата по който ми се предлагат.
От Пеевски и Борисов.

 

Николай Марков




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8970 |21.12.2020 Николай Милчев: За протестите, за един папионковец и бабите на село . 2| 6201 |10.12.2020 Николай Слатински: Той се превръща в заплаха за нашето оцеляване . 11| 8172 |25.11.2020 Николай Марков: Мафията ни убива, не COVID . 8| 9110 |19.11.2020 Николай Марков: Убийството на един от нас е убийство на всеки от нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads