Реклама / Ads
17| 15910 |13.03.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Пеевски ще бори корупцията, други били босове на #Кой

.
Пеевски е весел, защото съвестта му е чиста...
Не съм аз лицето на модела #Кой. Има хора много над мен, които управляват страната, бизнеса и политиката. Не мога аз да определям кой да получи обществени поръчки – други го правят. Сатанизират мен, защото не смеят да атакуват истинските кукловоди.
 
Това заявил кандидат-депутатът на ДПС Делян Пеевски пред двама висши прокурори. Разговорът се състоял заради увеличаващият се постоянно брой сигнали от граждански организации и медии за съмнителни сделки по придобиване на активи от фалираната КТБ. Фрог нюз научи за проведената среща от източници в магистратурата, пожелали анонимност.

Досега прокуратрата не реагира на тези сигнали, но натискът от ЕК и някои посолства в София, където също са изпратени множество папки, описващи криминалните действия на подставени фирми и лица, които пред очите на държавни институции заграбват фирми, фабрики и заводи, част от активите на КТБ, принуждавал институциите да вземат някакви мерки.

 

Ако посегнете на мен, ще излязат такива неща, че ще плачат много хора от най-висшия ешалон в държавата, заявил олигархът на прокурора. Не съм аз олицетворението на злото - други са, категоричен бил Пеевски. Обсъден бил вариант да се извърши формална проверка на близнес сделки на Пеевски от държавното обвинение и НАП. За шефа на НАП Бойко Атанасов Пеевски гарантирал, защото му бил приятел, както и служебният финансов министър Кирил Ананиев. От страна на прокуратурата също нямало да има проблеми.

 

Пеевски бил категоричен, че много скоро след изборите, щели да се появят материали, уличаващи в корупция висши политици. Той щял да съдейства за тяхното осветяване, защото му писнало да е единственият виновник за всички беди на страната.  Той смятал да е с нов имидж в следващия парламент, където влизането му било 100% сигурно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8205 |07.03.2017 Как „Героят от Лясковец” лови два пъти „убийци на Пеевски” . 9| 10150 |07.03.2017 В синхрон с Пеевските медии Съдийската колегия готви клане на Калпакчиев . 3| 4586 |06.03.2017 Сърбите с мащабна акция срещу корупцията, задържаха 47 души

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads