Реклама / Ads
18| 37453 |28.11.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Соня Колтуклиева: Борисов ми каза, че срещу Владислав Горанов има разработка в ДАНС

.
Соня Колтуклиева
Бойко Борисов ми каза, че Делян Пеевски и Сергей Станишев са притиснали Владислав Горанов да напусне редиците на ГЕРБ в парламента, защото срещу срещу него има разработка в ДАНС. Днес му писах на Борисов дали ще уволни Горанов заради скандала за конфликта на интереси. Той ми написа: „Не“. Не ми написа на вторият ми въпрос-дали го покровителства Делян Пеевски. Ако Борисов не поиска оставката на Горанов, значи е зависим или от Пеевски, или от Горанов. Или и от двамата.
 

Това каза журналистката Соня Колтукриева в предаването на Люба Кулезич по Евроком.

Колтуклиева утре ще направи питане до ДАНС, съгласно ЗДОИ, как разработван от ДАНС е назначен като финансов министър и какви са тези разработки за Горанов.

 

По думите  й Орлин Алексиев е близък със Слави Трифонов. Алексиев  е и   дясна ръка на Бойко Борисов в Общинска банка и общинския съвет. В  „Делта Хил“  живее. Нали правеха концерти, нали буниха народа. Накрая Бойко Борисов, този омразен за тях премиер, в момента в който седна и Слави Трифонов полегна.

 

Излиза на 5 септември  2014 година по БНТ Сотир Цацаров и казва, че  най-големите критици на прокуратурата са взимали пари от КТБ. Как така главният прокурор  знае какво има в кориците на делото?  Нали си имам наблюдаващ прокурор. Следваща стъпка-един месец по-късно по ТВ7 влиза Маргарита Михнева и казва: Соня Колтуклиева е взимала пари от КТБ и Цветан Василев. По БНТ излезе след това  Маргарита Михнева казва, че Соня Колтуклиева е взимала 500 000 лв от Цветан Василев да му прави пиар. Обажда ми се шефката на данъчното, любителка на скъпи чанти, и тя ме предупреди, че Владислав Горанов е бил на гости  и казал: Сега ще видиш какво ще й се случи на Колтуклиева.

 

Блокирани ми бяха всички сметки. Започнаха проверки. Всичко започна от главния прокурор. Идеята е да се говори за това и да се обвиняват. Да запечатват в съзнанието на хората, че ти си престъпник. Главният прокурор, който се изживява като голям човек, как постъпва махленски. Той привиква неколцина журналисти, между които и Канна Рачева. Тя ми пише: Соня, да знаеш, че те чакат много тежки дни за теб. Казаха ни: Сега ще бъде обвинена Соня Колтукиева. Наистина ми беше повдигнато обвинение. Но там няма КТБ и пари от КТБ. Обвинението е за невнесени 7 хиляди лева данък. Белите ми дойдоха от Главният прокурор и Делян Пеевски. Доказах, че в аферата в Костинброд няма нищо вярно.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 15219 |23.11.2018 Четат книги на Борисов и тиквите пред Министерския съвет . 23| 21960 |22.11.2018 Д-р Михайлов: Властта на Борисов е олигархат - с Домусчиев и Пеевски . 15| 16937 |09.11.2018 Румен Гечев: Цяла Източна Европа ни се смее заради Горанов и Борисов . 6| 16476 |09.11.2018 Соня Момчилова: Елена Йончева е единственият човек в НС, който ни информира за тежки престъпления

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads