Реклама / Ads
40| 41741 |05.11.2014 ЪNDERGROUND

Разкритие! Жената на Пеевски бяга през Кулата и Солун в Абу Даби

.
Цветелина Янева Източник: Булфото
Цветелина Янева е заминала преди дни за Абу Даби. Придвижването й било доста тайнствено. Засечена е от наши митничари на ГКПП Кулата. Пред близки версията била, че фолк-певицата отива на кратка почивка в Сандански. Микробусът, с който пътувала обаче, не спрял в курортния град, а продължил през Кулата за Солун.
 
С още един микробус пътували няколко охранители и поне десетина куфара с багаж. С Янева имало и дете, момиченце, за което запознати твърдят, че била дъщерята на Делян Пеевски Ирен-Софи от първата му жена Зара. От Солун групата отлетяла за Кипър, а оттам - за Абу Даби. Друга версия твърди, че посоката била Дубай, където в най-луксозния квартал „Емирейтс Хилс", "Булгартабак" притежава тузарска вила за около 10 млн долара, в която се разполагал именно Пеевски, считан за скрит собственик на цигареното дружество.

 

Само преди месец интерет издания писаха, че Пеевски ще се спасява в Катар.

 

Наложи се ортак на Пеевски от ДПС - Камен Костадинов да опровергава новината, наричайки я "пълни глупости". Този път обаче Пеевски май наистина е решил да бяга, твърдят хора от охраната му.  Мотивите за такова решение са много. Първият е, че новото правителство ще започне проверка на целия случай с атаката срещу Корпоратина търговска банка от лятото. Говори се дори за специална комисия, която ще извади на светло всички действия на политици, прокурори, БНБ, дансаджии и ченгета по казуса с КТБ.

 

Очаква се друга комисия да се заеме с източването на "Булгартабак", което е структурно-определящо предприятие без ясен собственик, с нагли закононарушения през последните месеци и тъмни сделки, от които държавата е загубила десетки и стотици милиони, коментират експерти.

 

В парламента се говори също, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е настоял Пеевски да изчезне за известно време от общественото внимание, защото трупа негативи за движението.

 

Само преди месец фолк изгората на депутата Пеевски Цветелина Янева шокира феновете си като написа във Фейсбук "Страх ме е"! Веднага заваляха въпроси "от кого" и "от какво" те е страх, но отговор не последва. Мнозина предположиха, че певицата изпитва страх от любовника си Пеевски, но имаше и такива, които заподозряха, че това е заглавие на нова песен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 58| 67019 |29.10.2014 Супер нагло! Пеевски и ДПС лъжат, че нямат нищо общо с КТБ . 42| 77673 |27.10.2014 Пеевски щял да къса уши в "Левски", искал да е като ДПС . 11| 8340 |17.10.2014 Протестна мрежа поиска проверка на допуска на Пеевски до класифицирана информация заради нови обстоятелства . 75| 24794 |29.09.2014 greshka24

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads