Реклама / Ads
2| 17385 |30.04.2017 ЪNDERGROUND

Росен Петров-Животното: Пеевски искаше да овладее агитките на ЦСКА

.
Росен Петров-Животното
Не съм опасен човек, поне аз не се смятам за такъв. Опасен съм за враговете на ЦСКА. От детските години ми е прякора. Това каза Росен Петров-Животното по НТ.
 

 Няма за какво да ме следят в момента. Целият ми живот в момента е свързан с ЦСКА.  Казах на синдичката, че ще я последвам. Ние можем да я последваме от любов. На дърти години тази госпожа ще стане за смях. Ще я осъдя за клевета. Завел съм дело.

 

Феновете на ЦСКА подкрепяме Гриша Ганчев. На Пеевски му беше вменено, че ударят ли ме мен, ще овладеят агитката на ЦСКА и ще стане така, както Пеевски иска.

 

Осъден съм за участие в ОПГ. Началник е  Златомир Иванов. Той беше обявен за лидер. Но не съм участвал в такава група. Никога не съм му бил близък. Познаваме се от 2010 година от затвора. Признах се за виновен след няколко годишна сага. Бях лежал 3 години. Признах се на лежаното. Отдавна беше това с наркотиците.  Бях дете.

 

Прекратил съм с  това нещо преди 15 г. Много отдавна. И да съм спечелил пари-те отдавна са похарчени. Всеки си вади поуки от начина на живот. За нищо в живота си не съжалявам. Ако се върна назад, не бих изживял живота си така. Татуировките са ми на ЦСКА и на Хан Аспарух. Ако се наложи да браня Родината, бих отишъл с удоволствие. Бежанците са нашественици. В Софийския затвор има над 150 човека-те са престъпници. В затвора загубих едно семейство, разделихме се с бившата ми жена. Сега имам нова приятелка, която много обичам. Тя е най-прекрасната жена. Имам ново семейство и мога да съм баща.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10167 |29.04.2017 Р. Овчаров: Има триумвират Борисов, Гергов, Пеевски. Като сложите Цацаров-става олигархия . 9| 10249 |23.04.2017 Валери Симеонов щял да бори ДПС, но не и Пеевски . 3| 5677 |23.04.2017 Росен Йорданов: Българинът не обича да се хвали, суеверен е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads