Реклама / Ads
4| 7032 |04.09.2017 ПОЛИТИКА

Александър Симов: Управляващата коалиция в момента е Бойко Борисов и Делян Пеевски

.
Коалиция между ГЕРБ и БСП е най-отвратителното нещо, което може да се случи на тази държава. Това ще убеди всички граждани,че тъмни сенчести интереси ръководят политическия процес. Това е да кажеш на хората ,че техния глас няма значение. Не знам за ГЕРБ, но за БСП това ще е самоубийствено.
 
Това  каза Александър Симов в студиото на телевизия BIT. Той допълни още: „В момента управляващата коалиция е Бойко Борисов и Делян Пеевски. И всички политически субекти са натрупани, за да прикрият този факт“. Депутатът от БСП смята, че десетина души от неговата партия имат идеята да се коалират с Борисов и така да осигурят собствените си бизнес-интереси.

"Делян Пеевски е съставна част от управлението на ГЕРБ. Всички икономически интереси на този бизнесмен са осъществени и реализирани при правителството на Бойко Борисов. покажете ми нещо, в което той да е бил отрязан от проявено желание да притежава или вземе нещо от премиера днес", каза още депутатът.

Симов попита какво направи ГЕРБ за борбата на корупцията. "Създадоха един смешен орган-БОРКОР, който похарчи десет милиона лева и нищо не допринесе за намаляване на това отвратително явление", допълни той. Според него, сега идеята на управляващите е да повторят точно този БОРКОР в друга форма и така да не се противодейства отново на корупцията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5821 |28.08.2017 Площадът пред ”Александър Невски” се превръща в паркинг . 1| 4855 |15.08.2017 Александър Ненков: Печалбата на „Цанков камък” за година е 15 млн. лв. . 0| 4364 |08.08.2017 Обезвредиха граната в столичния кв. ”Младост 3”, до бул. “Александър Малинов“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads