Реклама / Ads
15| 7660 |07.02.2017 ПОЛИТИКА

Христо Иванов: Мафията са лобитата, ДПС и техният манекен Пеевски

.
Христо Иванов
Това е очевидно злоупотреба. Това е политически осмислено действие. Те разпознават в ”Да, България” свой враг. Тук става дума за мафията. Всеки един от етапите на нашето учредяване е съпроводено с някакво действие. В деня в който се учредяваме, се учредява и друга партия. На всеки един от етапите тя се активизира. Това заяви лидерът на ”Да, България” Христо Иванов, коментирайки жалбите срещу регистрацията на партията.
 
Имаме класическа схема на отровен двойник /б.р. партията на Бареков/, който се опитва да обърка хората, да създаде усещане за неясна ситуация - кой крив, кой прав. Това са класически методи на хибридна гражданска война. Става въпрос за онези, които управляват България, за реалните управляващи. Това са хора, които са против партията, която е доказала, че може да предприеме конкретни действия в правосъдната система.

Мафията са всички в сложно навързаната система от лобита, които вземат обществените поръчки. През последните няколко години това са ДПС и  техният манекен  г-н Пеевски, посочи той.

Той обясни подробно и появилите се жалби против регистрацията„ Появи се човек, за да създаде хаос на нашето събрание. И това бе обективно и се видя от всички. После получаваме от него жалба срещу нашата регистрация. Има и две фиктивни жалби  - имитация на член на нашия изпълнителен съвет Вера Асенова, другата жалба е регистрирана като Иван Иванов, който живее на бул. "Витоша". Съдът е длъжен да разгледа всичко това. Нямаме съмнение, че и трите жалби са неоснователни, посочи той.

Нямаме претенции към съда. Той си върши работата. Времето е крайно недостатъчно да се администрират тези жалби и ВАС да ни регистрира. Ние сме блокирани, защото такъв е начинът на работа на съда, допълни той.

Ако "Да България" влезне в следващия парламент, никой няма да назначи следващия послушен ВСС. Досега никой не е оказвал организирана съпротива на това. В "Да, България" има хора, които реално са се конфронтирали с тези лица, един от тях съм аз, заяви още той. Иванов увери, че целта на политическия му проект е не да влязат в парламента, а да свършат работа.

Той съобщи, че Зелените са готови да се явят в коалиция с "Да, България" под името "Да, България".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4722 |07.02.2017 Христо Алексиев: До края на март стартираме 3 големи жп проекта за 700 млн. евро . 3| 3968 |06.02.2017 Румен Христов: Десните не трябва да позволява БСП и ДПС да се връщат на власт . 7| 5355 |06.02.2017 Христо Иванов: Жалбите срещу нас са фиктивни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads