Реклама / Ads
0| 5529 |19.03.2009 __

Отново позлатиха „Пещерска гроздова” на ВИНАРИЯ 2009

.
Любимата ракия се окичи с още медали от престижното изложение. Така общият брой на златни отличия от престижното международно изложение става цели 6!
 

Истински фурор на тазгодишната церемония по награждаване на отличилите се вина и високоалкохолни напитки в рамките на ВИНАРИЯ 2009 предизвика „Пещерска гроздова” ракия. След като на миналогодишното издание тя бе единствената ракия, наградена в категория „Гроздови неароматни ракии до 3 год.”, тази година добави още няколко медала към своите постижения. По време на традиционния бал „Вино и любов, любов и вино” в нощта на първия ден от изложението, „Пещерска гроздова” се сдоби с нов златен медал.

lubima_rakia_2.jpg

Така общият брой на златни отличия от престижното международно изложение става цели 6! Към тях се добавят още 3 сребърни медала, един от които от тази година, както и множество други дипломи и отличия. „Това е невероятно постижение и признание за нашите постоянни грижи и усилия”, споделиха от гордия производител на медалиста „Винпром Пещера” – „Пещерска не само е най-любимата на България ракия, но и първенец по награди.” Отлежалата ракия от едноименната серия също увеличи броя на своите признания с нов сребърен медал. Миналата година тя обра всички отличия в категорията „Гроздови неароматни ракии над 3 год.” и бе обявена за „Ракия на годината” на първото издание на едноименното състезание, което се проведе в София в края на 2008 г. На тазгодишната ВИНАРИЯ „Винпром Пещера” впечатли не само с броя на получените призове, но и с уникалния си представителен щанд, който е разположен на над 120 кв.м. Той е изграден като комбинация между древните тракийски традиции и тяхната модерна интерпретация. Стилистичните елементи и артистичните изпълнения на специално поканен за случая танцьорски състав въплъщават античното начало, а съвременният дизайн и разчупената бар-визия, заложена в цялостното оформление, изразяват напредъка и модерния поглед на компанията. Истинско доказателство за последното са поредните постижения на фирмата, която в рамките на изминалата година откри нов завод, увеличи производствения си капацитет, разработи още нови собствени лозя, които са вече над 15 000 декара, и продължи да е най-големият изкупвач на грозде в страната, събирайки суровината си от над 100 000 плодородни лозя.

lubima_rakia_1.jpg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4148 |19.03.2009 М. Стратиева: Очаквам 60 - 65% заетост на Слънчев бряг това лято . 0| 5874 |18.03.2009 Откриха "Винария 2009" с уникалния щанд на „Винпром Пещера” . 0| 6403 |16.03.2009 „Муди Интернешънъл” дискутира с медиите стандарта GlobalGap . 2| 5923 |09.03.2009 Happy birthday Мариана Георгиева!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads