Реклама / Ads
70| 20555 |21.01.2024 ГЛАСЪТ

От БНТ се лее мътилка: След българската история, Костадинов ампутира и френската, Любенов в шок

.
Костадинов и Любенов...
Неделя сутрин. БНТ. Любенов, засмян до уши. В студиото господарски разположен Костадин Костадинов. И бълва… истини. Неговите „истини“.
 

Неделя сутрин. БНТ. Любенов, засмян до уши. В студиото господарски разположен Костадин Костадинов. И бълва… истини. Неговите „истини“

За пореден път се скара на нацията, че „Аз съм българче“ на Дядо Вазов щяло да изчезне от учебниците. Не пишело точно така, но се подразбирало, защото, видите ли, в ЕС говорели за етническа толерантност. А-хааа... ясно.





И Костадинов вади от ръкава жестоко доказателство: Във Франция вече зачеркнали от историята си галите, защото били руси, а в момента във Франция живеели „арабчета и негърчета“.  

 

Проверих. Оказа се, че никой не е пипал френската история и галите са си там. Може да се убедите, ако отворите Уикипедия на френски. Или хвърлите един поглед и на написаното от историка Амеде Тиенри, например. За галите има тонове изследвания, посочващи връзката с французите. Има различни гледни точки, но никой нищо не е зачерквал. Дори Галския петел продължава да е символ на Франция, сякаш за да ядосва наш Костя.

 

Костадинов не ни спести поредните заплахите, че ако на 3 март на Шипка не отидат поне 100 000 патриоти, "Властта на престъпната коалиция ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ ще унищожи символа на българската свобода - паметника на Шипка."





Любенов притеснено реплекира: Не е точно така. Но Костадинов изригна в патриотичен гняв и водещият се сниши шокиран.  

 

И вие ли се снишихте пред наглеца? Или вярвате, че той казва истината?  

 

Тогава Путин е гълъб с маслинова клонка, а Хамас - благотворителна организация…

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 15366 |19.01.2024 Клоунада: План за разстрела на Трактора под мивката на Божков ли са очаквали да намерят МВР и прокуратурата? Не е истина . 41| 15916 |17.01.2024 Ще се срамувате един ден заради Альоша, който стърчи като ... над Вавилонската кула и Хеопсовата пирамида . 18| 7573 |09.01.2024 Борисов: ГЕРБ е гласът на хората. Ако това беше вярно, къде щяха да са той и Фандъкова сега? . 39| 17603 |06.01.2024 Райчевизацията е по-страшна и от чалгализацията. Какво означава 500 000?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads