Реклама / Ads
26| 12671 |16.12.2023 ГЛАСЪТ

Сенсационная новость из Кремля: Путин възражда Коминтерна, български петоколонници в ръководството?

.
Сталин и шефът на Коминтерна Георги Димитров...
Коминтерна на ул. „Вилхем Пик“ 4 в Москва отново отваря врати за кадри, които да възродят международното комунистическо движение под контрола на Кремъл. Идеята и лично на Владимир Путин, който щял да поеме на ръчно управление реанимираната структура. По същият начин Комунистическия интернационал е командван първо от Ленин, а след това от Сталин до разпускането й през юни 1943 г. Последните 10 години Коминтерна е ръководен от българина Георги Димитров.
 

Затова Путин предлага новият шеф да е също българин. Щял да се проведе кастинг в Кремъл, защото било трудно да се избере между Румен Радев, Румен Петков, Георги Първанов, Корнелия Нинова, Мая Манолова. Особено силна била номинацията на Костадин Костадинов – молодец Костя, - който носел болшевишко сърце в национал-социалистическа партия, която вършела чудесна работа. Зад кандидатурата му плътно стоял Дмитрий Медведев, бивш премиер и президент, който не пести сили, за да започне Русия ядрена война.

 

За ръководството на new Коминтерн вече били набелязани Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Слави Василев, Димитър Стоянов от екипа на президента Радев, проф. Искра Баева, Саша Симов, професионалният щатен русофил Николай Малинов, Ваня Григорова, Иван Таков и други петоколонници, доказали своята преданост към Коба и неговия следовник Путин. Вярно, че Джугашвили е успял да унищожи физически над 60 млн руски граждани в името на мира и светлото комунистическо бъдеще, а Владимир Владимирович само 300 000 на украинска земя, но бъдещето е пред него. А и Коминтерна ще помага. Нали именно Коминтерна и ГРУ (руското военно разузнаване) са организирали Септемврийското въстание в България през 1923 г., в което загиват хиляди неподготвени и хвърлени в смъртоносна авантюра българи. Пак Коминтерна и ГРУ са в основата и на най-големия терористичен акт в света през ХХ век – атентата в църквата „Св. Неделя“, в който загиват 213 души, а над 500 са ранени.


.
Хотел "Лукс", където са се ширили коминтерновските шефове...    Фото: wikimapia.org

 

Разбира се много коминтерновци са ликвидирани или изпратени в Сибир с обвинения, че са предатели, но чичко Сталин просто е прочиствал партийните редици. Заради своя позиция и мнение доста българи са изгорели в "здравословните" чистки, но такива са били времената. За сегашните номинации от България няма такава опасност, защото те не биха изневерили на кремълската линия по никакъв начин и причина. Дума да не става!

 

Разбира се най-актуален е въпросът, кога новият Комунистически интернационал ще започне да функционира. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков твърди, че това щяло да стане в първите дни на новата 2024 г. Трябвало само да се уточни дали коминтерновците ще живеят в някогашния хотел „Лукс“, днес „Централен“ или на друго място. Путин бил категоричен, че българските представители трябва да плащат в пълен размер за стаите и луксозните апартаменти в хотела, защото през годините били натрупали милиони именно с помощта на Москва.

 

Новост в новия проект ще е медийната политика на Коминтерна. Червена линия ще е кремълската пропаганда, това е ясно, но ще има специален отдел за тролове и водене на кибервойна срещу страните, които не одобряват агресията на Москва срещу Украйна.

 

Новият Коминтерн ще възстанови и старата традиция да се изпращат бойци и командири за участие във военни конфликти, както е било по време на Гражданската война в Испания. Ей такива хуманни и миролюбиви инициативи ще се организират.

 

Засега това е информацията, която се процежда от канцеларията на Песков, до която наш източник е успял да се добере. Очакваме в следващите дни повече подробности, с които ще ви запознаем на мига. Все още е висящ въпросът каква длъжност е предвидена за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, към който Путин питае горещи мъжки чувства заради подарения му от бившия български премиер 3-милиарден подарък под формата на Руски/Турски поток… Сигурно е обаче, че нямало да остане на сухо.

 

По-деликатен бил въпросът с президента Румен Радев, защото е действащ държавен глава. С Георги Димитров било лесно: първо стаж в Коминтерна в Москва - после премиер на България. Но мозъчният тръст в Кремъл щял да измисли и за Радев нещо хитро - например почетно участие по скайпа.

 

Маргарита Симонян

Неофициално за Фрог нюз

 

П.П. Който има желание да кандидатства за някаква позиция в новия Коминтерн, да се запознае с условията в kremlin.ru. Може да се пробвате и за агенти на ГРУ и СВР, макар че квотата за България отдавна да е преизпълнена - предимно с политици, анализатори, „журналисти“, магистрати и олигарси… Дали всичко не е фейк новина? Марги Симонян се засмя на този въпрос и заяви дружески: Питайте ги… Ирония ли усещате?

 

П.П.П. В Кремъл първо се ядосали, а след това много се смяли на рязането с флекс на МОЧА. Според шефовете на ГРУ и СВР офицерите дето ги пратиха да отровят българския бизнесмен Гебрев и да гръмнат складове с военна продукция, щели да взривят монумента за нула време, след което да обърнат няколко питиета в Дома на руската култура на "Шипка"...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 14111 |15.12.2023 "КостЯтуция": Българският Хамас на копейкиновци ли управлява държавата или има и закони?! Що за нация сме? . 30| 18085 |13.12.2023 А защо не и паметник на Вермахта, като част от историята ни? В Русия едва не продали мумията на Ленин. Захарова - на нарколог  . 36| 12612 |12.12.2023 Те не защитават МОЧА, а партията си и властта, за да живеят щастливо децата им на Запад . 40| 13367 |11.12.2023 Решението за „Костя Копейкин“: Медийно игнориран, чипиран или оставен на самоунищожение?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads