Реклама / Ads
20| 7168 |16.06.2016 НОВИНИ

Раева: Абсурд е да се говори за натиск, гимнастиката е помагала на Цвети

.
Илиана Раева
Този отбор работи 8-ма година на изключително високо ниво, за да се задържи толкова дълго, значи условията са били добри, заяви по НТВ Илиана Раева. Цветелина Стоянова се включи след първия цикъл Олимпийски игри, тогава две от момичетата се отказаха след Олимпиадата в Лондон.
 
Толкова абсурдно е да се говори, че е имало натиск, какъвто и да е той, добави Раева. Прочетох какво ли не, вече си позволяват да коментират спорта ни, че начинът, по който се работи е причина, да се случва това. Не спорта има общо със случая, категорична беше тя. Дори смятам, че художествената гимнастика е помагала на Цвети да се чувства по-добре.

Безумни са обвиненията, че е била извадена от състава и това е станало причина Цвети да посегне на живота си. Кой е този треньор, който ще извади от състава основен състезател и ще постави на негово място резерва, която няма нито едно състезание до момента, попита Раева.

Цвети е на 21 години, пълнолетна е, има приятел, най-близките й хора са брат и и баба и. Те са запознати, че Цвети беше разстроена, че не желаеше да тренира. В момента, в който тя каза, че не желае да тренира, беше след Световната купа в София. Два дни по-късно замина за Испания, след което дойде при мен и каза, че не иска повече да тренира. Няма натиск, имаше проведени разговори с нея, и аз, и момичетата, с които е израснала, говорихме с нея. В последната седмица тя обяви, че е взела решение. Баба й беше в непрекъсната връзка с мен. Но, когато видяхме, че не иска да тренира, подготвихме документите. Аз дори не съм знаела, че момичетата са отишли в петък, да говорят с Цвети. никой не е знаел, че тя е в толкова жестоко, тежко състояние. Нашият психолог я заведе на доктор, който каза, че тя няма депресия. Нямаше и проблеми с корема, всички изследвания са направени.

Няма никакъв натиск, това е абсолютно безумие, това дете е израснало с нас, нормално е да се опитваме да я убедим да работи, заключи Раева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4623 |15.06.2016 Карастоянова: Станах курбан заради преговорите на ПФ и ”Атака” . 2| 4825 |15.06.2016 Раева: Цвети сама отказа да пътува за Европейското . 14| 9842 |14.06.2016 Синът на Туцо проговори: Полицията в Слънчев бряг и Несебър е зависима . 6| 4517 |09.06.2016 Кирил Добрев: Има ли общо акцията в „Агромах” с аванса за договорите за АМ „Струма”?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads