Реклама / Ads
3| 14858 |28.10.2016 НОВИНИ

Световни пророци: Драматична България, смяна на властниците

.
В Гватемала предсказанията се съпътстват от игра на маскирани, наподобяващи нашите кукери...
Драматични събития очакват българите. Промени, напрежение, вълни на недоволство, смяна на властници, черни и светли дни за България още в следващите месеци. Това предсказват световно известни пророци.
 
Какво ще се случи с тези, които управляват страната? Ще има ли граждански сблъсъци, дори и война на нашата територия? Ще ни подминат ли природните бедствия или ще плащаме стари дългове и грехове?

Отговорите на тези и много други въпроси ще научим от предсказанията на едни от най-известните гадатели, магьосници и пророци в света. Само във Фрог нюз ще научите кой ще е победител в президентската надпревара и какво ще последва веднага след 6 ноември.

 

Дон Хилберто каза...


Големи изпитания очакват българите до края на годината. Не бива да се кава, но тези събития ще са драматични. След тези избори веднага ще има други – в разстояние от три до шест месеца. Българите са потиснати, сякаш са жертва на черна магия. Нещо потиска този народ, но той не заслужава такава съдба. Това са първите думи на Дон Хилберто от Мексико. Великият маг живее до езерото Катемако, до Веракрус. В този район живеят над над 400 пророци, народни лечители и магове. Учените обясняват явлението с огромната енергия, която се излъчва по тези места. Подобно енергийно поле има само още едно - в Гватемала. Хиляди поклоници от цял свят всяка година посещават тези места и търсят сведения за бъдещето.

Говори дон Хилберто...

 

Като природа мястото наподобява пейзажа на Рупите, където живееше Ванга и малкото селце Златолист, където е живяла Преподобна Стойна. И тук, край езерото Катемако, има дървета, които са на няколко стотин и дори хиляда години.

Сеньор Хилберто изрече своето пророчество пред човек на Фрог нюз. Според него страната ни е под влияние на проклятие, предизвикано от голямото недоверие между хората. „Живеете сякаш сте изоставени деца, които не знаят накъде да поемат, объркани сте и се чувствате виновни, нарежда големият маг. Чакат ви огромни трудности, ще има размирици. Лош период се задава. Вие сте древен народ като нас и ще минете и през тези изпитания, но трябва да се готвите за тях. Да имате воля да противостоите, да не се откажете да искате добро за себе си и за семействата си”.

Хилберто ни успокоява, че „след големи премеждия и изпитания винаги следва покой и разцвет”. „Гладните хора не са добри. Богатите хора имат какво да крият. Равновесието е трудно, - философсва още сеньор Алберто. И тихо допълва: Беди ще дойдат и отвън. Близо до вас се таи голямо зло...

 

Боговете на индианците в Чичикастенанго вещаят сблъсък

 

Сблъсък между доброто и злото очаква страната ни в близката една година. Огромен котел, в който кипят страсти, лъжи и грехове... Той ще се взриви. Много сълзи и болка ще причини това избухване – слънцето ще се скрие, тъмни облаци ще надвиснат над главите на българите. На длан ще се вижда цената на оцеляването на нацията. Може да ви струва невероятно, но това пророкуват древните индиански богове за близкото бъдеще на България. Те бяха попитани за съдбата на страната ни по време на меса, чрез която местни шамани се свързват с душите на предците. Майянските жреци позволяват този ритуал рядко за външни хора. Но правят изключение, когато сами преценят. Принадлежността на българите към древна цивилизация ги прави благосклонни. Страдате от беззакония и несправедливост – това е и тъгата на гватемалците. Българите не заслужават това, смятат някои от жреците, които вярват, че древните богове не грешат в пророчествата си. След ужасите, ще настъпи желаното спокойствие и нормален живот, вещаят божествата на индианците киче майя. В дните четвъртък и неделя трябва да очакваме започване на събитията, които ще изведът страната от дългогодишното пропадане.

Пред мистичния храм в Чичикастенанго се събират много хора, които искат да узнаят бъдещето.

 

Понякога чудеса стават дори само когато прикрачваш 18-те стъпала на храма. Те са равни по брой на дните в майския календар. Шаманите чучкахауес (майка-татко) твърдят, че духовете усещат кой човек е добър и кой злонамерен, още докато преминава през стъпалата.

Според изследователя Бенсон Солер, всички древни народи притежават пет категории, които определят живота на хората: твоят съюзник; зодиакалният знак; свещените дни от календара; светецът-закрилник; духовната същност на вярата.

Солер определя всяка религия за приемлива при извършване на обрядите и традиционните чествания.

Шестата категория, която особено важи за древни народи като нашия е връзката с мъртвите предци. В Гвателама по същия начин, както у нас, на задушница се почитат починалите и се раздава храна.

В Гватемала имат „Книга на народите” или „Книга за света”, в която е описана космогонията и философията на старите индианци и техните богове. Подобна мъдра книга за нас е Четириевангелието на цар Иван-Александър, известно още като Лондонското четириевангелие. В него е историята на народа ни в тежки премеждия и дни на успехи. И двете книги преживяват чуждо нашествие, и години на неизвестност.  Мъдростта идва от познанието, категоричен е Солер.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3848 |26.10.2016 Кубрат Пулев е в тройката на двете най-престижни световни ранглисти по бокс . 1| 5494 |09.10.2016 МВФ: Световният дълг достигна 152 трилиона долара! Чака ни криза? . 0| 4201 |29.09.2016 В Световния ден на сърцето: над 2 млн българи страдат от съдови заболявания . 9| 4844 |23.06.2016 Трима от загиналите българи при катастрофата в Гърция са световни учени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads