Реклама / Ads
0| 4875 |19.04.2016 НОВИНИ

Дайнов: Друг Пеевски ще се намери при този модел

.
Евгений Дайнов
При изградения модел на властване ще се намери друг Пеевски, не е Пеевски този, който направи този модел, той си е на ГЕРБ, коментира по БТВ политологът Евгений Дайнов. Идеята е да няма такива зависимости и вериги, бедността също е оттам, добави той.
 
Борисов прави излишно резки движения - онзи ден спешно извика гербаджии в НДК, държа ги 40 минути и ги пусна, а вчера "извънредно" се появи по телевизията, значи този човек не е толкова сигурен, колкото се опитва да излъчва. Вчера каза, че малките партии заедно с контрабандистите опитват да го свалят от власт, напомни Дайнов.

Според социолога М. Мирчев Борисов в момента полагал страшни усилия за удържане на партията.

Тези "доброволни отряди" са някакви бандитски формирования, коментира още Дайнов. Принципно не съм съгласен, полиция и армия там няма, тези хора опитват да помагат, контрира Мирчев. Да не говорим глупости, че няма вълна към България, няма я формата като на гръцко-македонската граница. нашата граница изобщо не се охранява, потокът си тече, каза той.

Според Дайнов Борисов непрестанно повтаря, че няма комплекси и точно това било съмнително. Поведението, което той се опитва да конструира, не е дълготрайно, не е приемливо в Европа. В Северна България Цветан Цветанов е самостоятелен партиен играч, Борисов го усеща. След изборите казах, че в тези условия колкото повече власт концентрираш в центъра, толкова повече власт ти се разбягва в периферията, добави Дайнов.

Според Мирчев ГЕРБ вече била разцепена организация. Пишел 3-ка за управлението на Борисов. А Дайнов даде 3 на релси. За Мирчев имало катастрофално разминаване между обществени нагласи и управление, особено в сферата на здравеопазването, където всички искали оставката на Москов.

Трябва да се смени моделът на властване, той убива не само икономиката. Борисов е достатъчно умен да разбере, че нещо се разпада, но не разбира защо, коментира Дайнов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 18021 |15.04.2016 Хвалете Цацаров и Цветанов, внушавайте преврат, наредил Пеевски . 0| 11216 |04.04.2016 Дончева: Разводът с Пеевски няма да е лек . 0| 6803 |01.04.2016 Политикът-милиардер Пеевски взема 50% от "Техномаркет" . 0| 6415 |29.03.2016 greshka65

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads