Реклама / Ads
22| 5995 |12.04.2015 НОВИНИ

Лучано: Какво като политиците ни сега са висшисти?

.
Васил Иванов-Лучано Източник: Булфото
Е, сега, като политиците имат висше образование, какво правят. Царят не се е изложил като ме е назначил за министър. Той оцени качествата ми. Аз имам още три изпита да изкарам, но сега вече ще стана за смях, ако завърша висше образование.
 
Това каза бившият министър на спорта в кабината на Симеон Сакскобургготски Васил Иванов-Лучано пред Нова тв.

Исках да бъда правист. Живота ми се обърна, защото се ожених. Исках да уча и български. И до ден днешен искам да преподавам български на хората. Толкова много не могат да говорят, да пишат, продължи Лучано.

Иван Славков умря в ръцете ми. Не искам да коментирам подробности около смъртта му, той е един от най-добрите ми приятели и учители. Батето беше велик. Сега където и да се обадя от негово име, ме приемат. Той никога не е бил пияница, но спирам да коментирам тук, прекъсна стремежа на Сашо Диков да изрови още нещо от личния им разговор в последните минути на Батето.

Васил Иванов-Лучано раздал парите си на бившите си жени и сега вече е решен никога повече да не влиза в брачен хомот. „Никога не съм си броил парите, не знам кога направих първия милион, затова и всичко раздадох на жените и децата си”, каза Лучано.

„Когато бях на върха имах 49 сладкарници, печелих достатъчно пари”, каза Васил Иванов. Той отдава успеха си на търговски нюх и бързо откриване на пазарни ниши.

Трябва да излезем от Европейския съюз, заяви Васил Иванов-Лучано. Според него България трябва да продава производството си в Русия. В Америка не може да продаваме, категоричен бе Иванов. Лучано посъветва управляващите да вземат заем от 300 милиарда евро, а не само 8 милиарда и след това да ги инвестират в икономиката. 

 

Излагаме се пред чужденците. Гърците искат 450 млн. евро, а ние само 8 млн. Всички са мишки, допълни Лучано. Всички пари са спрени. За да има бизнес, парите трябва да се търкалят по улицата. Сега хората нямат пари, как да работят, заяви бившият министър. Според него, в момента у нас се въртят „кухи пари” и износът ни буксува, именно защото сме загубили пазарите си в Русия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4754 |09.04.2015 Хафъзов в НС: Депутатите трябва да сме като Иисус . 6| 4565 |08.04.2015 И Кънев като Орешарски пафка в ресторант . 46| 7278 |06.04.2015 Стойнев: Защо магистралите на Живков не се рушат като на Борисов? . 3| 4783 |06.04.2015 Като гълъби летели хората из каросерията на камиона във Върбишкия проход

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads