Реклама / Ads
0| 4862 |16.01.2024 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Арестуваха Хулио Иглесиас, пренасял 42 кг. храна

.
Хулио Иглесиас Източник: БГНЕС
Един от най-известните испански певци Хулио Иглесиас попадна в неловка ситуация на летището в Доминиканската република, съобщава изданието „Евро Уикли Нюз“, като уточнява, че той е бил задържан за кратко. Причината – в специален тайник в куфара му имало 42 килограма храна.
 

Легендарният певец, който отпразнува 80-ия си рожден ден миналия септември, живее между Бахамските острови и Доминиканската република.






На 10 януари той решил да лети от островите към Доминикана, но на летището в Пунта Кана го задържали. Така той отново попадна под светлините на прожекторите след дълго отсъствие от светските хроники.


По време на митническа проверка властите открили в багажа на певеца ягоди, малини, боровинки, домати, цвекло, целина, спанак и маруля.


„Той обича да му нося храна. Понякога пренасям морски дарове от Галисия, защото той е галисианец и ги обожава. Също така пренасям за него шунка“, разказва неговият приятел Макоке.


Съобщава се, че инцидентът е довел до конфискуване на багажа на Иглесиас и той е на ръба да му бъдат повдигнати обвинения за транспортирането на такова голямо количество храна.





Министърът на земеделието Лимбер Крус в Доминиканската република обяснява, че „някои продукти трябва да бъдат карантинирани“. А за да оправдае певеца министърът допълва, че не само той, а и много други хора пренасят храна в куфарите си.

 

По-късно президентът на Доминиканската република и министърът на културата поискаха извинение от певеца и заявиха, че просто става дума за „недоразумение“.

 

Контрабандата обаче породи слухове, че той има здравословни проблеми и затова трябва да спазва определен хранителен режим. „На хората, които наистина ме обичат толкова много, бих казал, че никога не съм имал по-остър ум и не съм бил в по-добра кондиция“, написа той в социалните мрежи след инцидента на летището и помоли медиите „да не развалят неговото уединение“.







Последната голяма публична изява на Хулио Иглесиас беше на латино церемонията „Грами“ през 2019 г., където той получи награда. Същата година той направи последния си концерт в Чикаго и оттогава се скри от погледите на публиката.

 

Въпреки че продаде над 300 милиона записи по целия свят и спечели място в Книгата на рекордите „Гинес“ през 2014 г. като най-продавания латино певец в историята, Хулио Иглесиас избра да живее далеч от светлините на медийните прожектори.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5225 |14.01.2024 Магията на "Сурова" в Пернишко: Сурвакари прогонват злото със страшни маски . 0| 5499 |12.01.2024 Историята на Майкъл Джексън се пренася на голям екран следващата година. Кой ще изиграе главната роля? . 1| 5873 |04.01.2024 Притесненията за здравето на Ален Делон растат . 0| 5917 |29.12.2023 Шакира бе увековечена със статуя в родния си град

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads